miercuri, 10 august 2011

Sex ca intr-un film noire

Am regasit Bucurestiul aproape la fel cum il lasasem. Aceleasi nuante de gri, cenusiul ala inspaimantator de parca m-as uita non stop la un film noire, mai ramane sa apara crima de la ora cinci ca peisajul sa fie complet.

De regula drumurile lungi imi provoaca erectii, iar acesta din urma chiar a fost un drum lung. Am stat cu pula sculata minute in sir, in mai multe reprize.
La o statie de taxare pe autostrada in Grecia casierul grec a sesizat ca ceva nu e in regula cu prohabul meu, insistand cu privirea in zona pulii. L-am lasat, privitul e gratis. A zambit, mi-a dat bonul si-am plecat mai departe. M-am gandit mai demult sa-mi fac o laba intr-o benzinarie, ca o marcare a teritoriului, dar de fiecare data le folosesc strict pentru alimentare si eventual nevoi fiziologice. Poate in viitor.



Revenind la Bucuresti, in acest film noire, aveam porniri de imperechere. De data asta c-un bastinas. L-am gasit, l-am ales, ne-am vazut. Pret de cateva minunte ne-am plimbat prin oras, admirand acest Sin City dambovitean. Cautam un loc retras, unde sa stam de vorba, eventual sa ne atingem timid, dar zau daca mai gasesti vreo straduta neluminata in orasul asta. Am ajuns pana-n Pipera , acest Beverly Hills al Bucurestiului schimband replici scurte intr-un dialog mai mult de politete. Intr-un final a aparut si locul, un parc cochet in care doar greierii isi faceau simtita prezenta.
Hormonii zburdau in mine, iar toti neuronii mei astenici s-au refugiat in pula de dorul unui orgasm.

A inceput sa ma suga, si-o sugea al naibii de bine. N-am contorizat minutele, dar auzeam "cantecul" orgasmic al greierilor din parc care dura de-o eternitate. Imi placea senzatia de gura calda care-mi invaluieste pula.
S-a intors cu spatele, si-a scos prezervativul din buzunar rulandu-l incetisor pe pula, iar incet, incet sa infigea in ea. Scosese un geamat surd in comparatie cu minunatul concert pe care-l ofereau greierii.
Am inceput sa-l fut, incet, mai tare, apoi din nou incet, intr-un soi de ciclicitate asemanatoare serenadei pe care ne-o ofereau greierii. Din cand in cand simteam un miros de capsuni, probabil de la prezervativ. Sex, capsuni si greieri, toate amestecate intr-o partida noire.

Ador sa-mi admir pula cu intra si iese dintr-un fundulet in care eu fac legea, la fel de mult cum tremur de placere cand pun mana pe-o pula sculata. El o avea imens de sculata.
Am terminat amandoi in acelasi timp. Am reusit sa vad peste umarul lui pula plina de sperma. Ofera productie serioasa pustiul, data viitoare trebuie neaparat sa-l sug.

Bucurestiul, chiar si noire, te poate face fericit. Cel putin pentru moment.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu