vineri, 25 septembrie 2015

Cand prezentul devine trecut



Ideea de cuplu. Monogamie. Iubirea oferita in exclusivitate celuilalt, devenind unicul, alesul, norocosul sau pur si simplu, El.  Generozitatea mea usor lasciva a fost literalmente confiscata. Libertatea mea parea grav diminuata. In numele iubirii as fi ales sa-i apartin. Lui. 

Trist, dar m-am transformat intr-un produs haute couture dupa ce am fost pret-a-porter atatea timp. Ma pun in pielea altora, ciudata senzatie. Fara a fi colectionat, capat aspecte filatelice. Cu timpul, ar trebui sa-mi creasca cota. De fapt eu eram colectionarul. Clasorul meu are coperti de piele fina si seamana cu un codice sau poate cu o Biblie a date-urilor. De fapt, e mai degraba un tratat de psihiatrie.

 Avea niste pantaloni albastru deschis. Se plimba prin Mall-ul aglomerat cu o indiferenta caracteristica lui. Era cu cineva. Il stiam. Avusesem un date cu respectivul. Esuase lamentabil. N-a existat chimie intre noi. Imi sterg iluziile din minte si trec mai departe. Deci, e luat.
Cred ca i-am adulmecat si parfumul. Note florale, poate si putin mosc. 

Aroganta lui s-a spulberat de la prima intalnire. I-am descoperit un zambet superb, dar si o emotie excesiva, totodata, avea un tremur in glas si-o stangacie adolescentina. Domesticirea barbatului arogant  incepe intr-o viata de cuplu. Trezirea instinctelor va exploda tot aici. 
Era diferit, iar eu continuam sa-l analizez si sa-l compar cu "el" de atunci. Neschimbat. Eram fata in fata savurand zambete, rememorand clipe, comportandu-ne ca doi adolescenti la prima intalnire. O aplicatie confuza ne-a aruncat intr-un "match" si mai confuz.

Sunt bulversat de un lung sir de amintiri, cu aspecte comice pe alocuri, dar cu final neasteptat. Am si erectie. El vorbeste, iar eu imi imaginez cum l-as dezbraca, l-as pune pe masa de lemn si i-as trage-o in vazul lumii. "I like outdoors" N-as avea nicio problema. As incepe cu un sarut. Oare stie sa sarute bine? I-as baga mana in jeansi sa ii caut pula. Daca se umezeste cu atat mai bine. I-as freca-o prin stransoarea jeansilor in timp ce ne sarutam.
Realizeaza ca am privirea pierduta in haremul pornografic al mintii mele. Imi face un semn cu mana sa revin in realitate.

Discutia ne este deranjata de-un apel. Ma suna "Blonda". Vrea sa gatim, Ce ciudat, stiam ca tarfele mananca la restaurant. Ii urmaresc privirea. Se uita cand la mine, cand la telefon. Nici macar nu trage cu urechea la ce vorbesc. Concluzia Blondei: mancam la restaurant. 
Ma despart de el intr-o imbratisare lunga in fata barului. Avea la randul lui o cina cu investitorii. Business is business. L-am pupat pe obraji. Se pierduse cu totul. A fost frumos, a fost ciudat, a fost incredibil. Dupa ani de zile aveam sansa de-a-l cunoaste.
 
L-am revazut cateva zile mai tarziu. Ma invitase la el. O garsoniera frumoasa, c-un haos burlacesc  bine organizat. Imi place.
Ma asez pe-un fotoliu si privesc aiurea in tavan. Zambeste, vorbeste, incearca sa fie o gazda perfecta. In mintea mea, imaginea ramane fixata pe patul din stanga fotoliului si desenele de pe pereti. Nu stiu insa ce vreau. As putea sa ma ridic, sa-l trantesc pe pat, sa incep sa-l sarut.  Sa ne futem cat pentru cei cinci ani in care n-am facut nimic cu el. Aleg sa fac acelasi lucru, adica sa nu fac nimic. Imi beau Cola si-l privesc admirativ. Ciudat pentru unul ca mine.

As vrea sa-i spun ca trebuie sa plec. Simt ca flirtul nostru trece de-o anumita bariera. Iubirile imposibile ranesc si oricat ar parea de ciudat, ma simt abstinent si trist. Sunt trist pentru anii in care nu l-am avut. Oricat de frumoasa si de intensa ar fi o clipa, prezentul ei devine trecut in comparatie cu un viitor pazit de-o necunoscuta a timpului.
Poate ca suntem prea epidermali, cu toate ca nu pe asta s-ar baza relatia noastra. Poate ca acum este timpul sfarsitului. Ne mutam in bucatarie sa fumam. Suntem la a doua tigara. O stingem si pe a treia. Tensiunea sexuala sta sa explodeze  asemenea metanului la cea mai mica scanteie.
Imi pun bratele in jurul gatului sau. Il sarut. Pare pierdut in bucataria mica, coplesit de ceea ce i se intampla. Stau lipit de el si-i simt pula cum se trezeste. Se impinge tot mai puternic inspre piciorul meu. Cred ca niste vecini din blocurile de alaturi asista la un pay per view free. Nu ma deranjeaza daca unul si-o freaca la fereastra de vis-a-vis.
N-am chef de grijile lor, iar pe ale mele le-am aruncat undeva departe.

-Vreau sa-mi dai muie! ii spun dezinvolt.

Inceraca la randul lui sa ma dezbrace. Il simt surescitat. Ceva nu este in regula. Cred ca l-am luat prea tare. Imi mangaie parul. Ma las in genunchi si ii scot pula din pantalonii de trening. Ma trage cu forta si totusi extraordinar de delicat. Sunt foarte excitat la randul meu. Imi pun mana dreapta pe pula si incep sa mi-o frec. Miscarile imi sunt lente pentru ca ma concentrez pe pula lui. S-a umezit. I-o iau pe toata in gura. Il sug cu miscari repetate, cand mai alert, cand mai soft. Simt privirea lui atenta la fiecare moment. La randul meu ma masturbez in fata lui. 

Experimentez o senzatie extrem de ciudata, nu stiu de ce sunt inhibat acum. Daca nu ii place?
 Ma misc din ce in ce mai repede. Simt cum ma scurg. Sunt aproape de punctul de-a termina. 
Ma ridica pentru cateva clipe si ma saruta. In bucataria aia mica si fluturii mei au nevoie de camasa de forta. Vrea sa ma suga dar nu il las. Ma opun cu rezistenta. Vreau ca doar el sa-mi dea muie. Asta e seara lui, sa vada ce-a pierdut c-a fost arogant atatia ani.
Geme puternic cand i-o iau pe toata in gura. Se incoarda din toti muschii, isi baga degetele in parul meu tragandu-ma ferm. Minutele trec. Caut ghiuveta cu privirea. Imi intinde un servetel. Podeaua lui poarta amprenta urmelor mele, iar fata mea "amprenta" lui. Cred ca am sperma pe tricou.

Am asteptat  multi ani ca sa iau aceasta muie. Acum si numai acum m-am dedicat lui. As fi putut fi doar a lui. S-a impartasit in mine. Azi a fost o alta zi. Acum, voi merge acasa. El, va gati, si se va uita la televizor… .
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu