joi, 24 septembrie 2015

Aroganta sarutului (II)



Era trecut demult de miezul noptii. Suntem doar noi doi sub o perdea infinita de stele. Atat de clare, atat de luminoase, cum n-ai sa le vezi niciodata in Bucuresti. Adi este printre putinii alaturi de care m-am simtit foarte bine povestind. Despre orice. Poate ca nu voi intelege niciodata - de unde aceasta putere de-a-mi ucide fluturii din stomac dinainte ca ei sa zburde nelinistiti.

Indiferent de zambete, atingeri trecatoare, ridicari din sprancene, cuvinte vulgare scapate intentionat sau propuneri desantate, Adi imi oferea o liniste ciudata, un amalgam de dorinte si retineri pe care reuseam cumva sa le controlez.

Suntem pe-o scena imaginara priviti, admirati si invidiati de linistea terna a noptii. Nimeni nu indrazneste sa ne intrerupa, poate doar sporadic o masina care trece pe drumul national.
Intr-un mod extrem de ciudat sunt atras de el, as putea sa sar pe el fara sa clipesc din ochi. Probabil ii place jocul dar nu stie ca eu fac regulile. Sau poate jocul n-are reguli.

Trecusera mai bine de-o ora si-l simteam de parca-l stiu de-o viata. Ma inselam, era doar o auto amagire, pe el nu-l stiam catusi de putin, dar cumva, vedeam in el imaginea mea intr-o oglinda a timpului. Departe in timp, undeva foarte departe. Ma regaseam in povestile lui, in experientele lui, in stangacia lui. Avea si nu avea experienta. Nici nu conta. Urma sa-i spun "eu am fost ca tine, tu inca n-ai fost ca mine". Nici nu-ti doresc sa ajungi. L-as fi speriat. O dedublare schizoida a propriei personalitati. Cred ca a meritat sa ii acord sansa de-a ne intalni. Sau poate norocosul am fost eu.

Mi-e dor de mine in vremurile alea. Naiv. Credul. Neexperimentat. Timid. Fricos. Curios. Dornic. Capabil de-a iubi. Ma simt ca la o spovedania a trecutului.

Mi-am aruncat privirea spre cer. Nu poti descrie in cuvinte frumusetea spectacolului astral cand ai un asemenea cer limpede. Am vrut sa-i propun sa ne uitam la stele. Care vede primul o stea cazatoare. I-am surprins in schimb privirea. Ma studia sporadic intre doua replici si-un fum de tigara. Asa eram si eu candva.

Acesta a fost momentul cand n-am mai rezistat. Imi incalcasem propriile reguli. Privirea lui aruncata pe furis m-a cucerit irevocabil in acel moment. Climax vizual. Dupa ore de discutii, ajunsesem in punctul in care ne sarutam. Frenetic, pasional, salbatic. Oricum. Ne lasasem amandoi mistuiti de-o pasiune neinteleasa pentru sarut. Imi place sarutul, dar niciodata nu i-am acordat atat de mult timp. Preludiul nu exista aici. Sarutul era actul principal. Ma simteam un prizonier fericit. Eram amandoi inchisi intr-o celula a sarutarilor de oricel fel.

Dupa ce-l lipisem de masina sa-mi recapat echilibrul joaca capatase valente atomice . Stateam presat pe el cu o pula in erectie dornica de-a o intalni pe a lui. Nu reuseam sa ma despart de buzele lui. Era imposibil sa-l amandonez. Sarutul conducea jocul in acest moment. Imi doream sa-l sug, sa-l frec, orice. Eram sub controlul total al unui sarut care parea fara de sfarsit. Doar mainile aveau o oarecare independenta, dar si ele se miscau dezordonat intr-un haos al carui stapan erau buzele. Ale mele. Ale lui. Traiam ceva ce n-am mai experimentat niciodata. As fi putut sa ma limitez doar la asta. Sa ne sarutam literalmente ore in sir. Apoi sa ne urcam in masina si sa plecam. Oriunde.

Fac imposibilul si reusesc sa ma desprind din acest sarut. Nu stiu cat timp trecuse, dar nici nu conta. Cuvintele nu-si au loc aici. Este o tacere absoluta sparta doar de miscarile noastre. Cumva reusesc sa ii deschid nasturii de la jeansi. La fel si el. E ca un fetis, ne scoatem pulile lasandu-le sa se atinga si ele. In felul lor, se saruta si ele. Ii ating pielea fina de pe gat. Il musc usor, apoi ii prind lobul urechii intre buze. Vreau sa-l musc dar ma abtin. Ma trage si mai puternic spre el. Se sprijinea de masina, si totusi tremura. Ma asteptam sa cada in orice moment. L-as fi prins. Ii ridic tricoul si incep sa-l sarut peste tot. Scoate un geamat surd. Ma intreb de ce-mi place de el. Are putin par pe piept, dar asta-l face si masculin si viril, dar totodata ma simt confuz. Ii simt pula imensa sub barbie. As putea sa-l sug. Vreau sa fac asta, dar continui sa-l sarut. Sunt un masochist al sarutului. Se impinge de data asta in mine fortandu-ma sa-l sug. Vrea asta mai mult ca orice. Aleg in schimb sa-i ling coaiele. Tresare de placere, de emotie si in continuare forteaza. Vrea sa-si bage pula in gura mea. Si eu imi doresc asta dar inca nu e momentul. Il ling, il pup ... orice, doar sa aman momentul. Ma chinui si pe mine, il chinui si pe el.
Simt ca ma descompun in momentul in care isi baga pula in gura mea. Impinge puternic. I-o inghit pe toata, il simt in gura mea cum revoltat ma pedepseste pentru asteptare. E satisfacut dar nemultumit. Vrea mai mult. Si mai adanc. Si mai violent. Obrajii ma dor de la atata supt. Felul cum ma fute in gura e de-o elocinta uimitoare.
Ma ridic brusc sa-l sarut. Nu sta foarte mult pe ganduri si ma intoarce sa stau eu sprijinit de masina. O ia direct in gura. Nicio formalitate. Nimic. E greu sa descrii senzatia aia de gura fierbinte care-ti invaluie intreaga pula. As fi putut sa termin in orice moment. In gura lui, pe fata lui, oriunde. Cred ca anticipeaza momentul si se opreste.
Ma intoarce atat de brusc cu spatele spre el incat nici nu-mi dau seama ce se intampla.Sunt prizonierul bratelor lui care ma tin lipit de masina. Isi baga pula intre fesele mele. Stiu ce vrea. As vrea sa-l las. M-as fute cu el. Pentru pula aia naravasa. Pentru ca pur si simplu imi doresc. Se freaca de mine tinandu-si palmele pe umerii mei. Ma preseaza cu toata greutatea corpului sau. E un moment de dominare la care nu ma asteptam. Ii simt capul pulii cum imi loveste coaiele. E uimitor de excitant. Ma intorc cu fata spre el si incep sa-l sarut. Din nou. Vreau sa raman intemnitat in acest sarut. Pulile ni se ating din nou. Ne frecam unul de altul. Corpul, pulile, bratele. Cred ca in acest moment suntem doua corpuri care degaja multa caldura prin frecare.
Spectacolul este fantastic. Am putea vinde bilete la aceasta reprezentatie si sa jucam cu casa-nchisa. Scena este un lan de porumb. Acoperisul este cerul Lumina e data de stele. Regia e a universului. Scenariul e pe buzele noastre. Facem arta din sex. Ingenuitatea primului sarut merita si sanctificarea acestuia. Nimic nu e porno aici. E doar o pasiune desprinsa din cotidian.

Il prind de maini si i le tin lipite de-a lungul corpului. Ma las in jos. Usor, ii ating cu buzele glandul. Ar vrea sa faca ceva dar nu reuseste sa se elibereze de stransoarea mainilor mele. Palmele ii sunt inclestate de ale mele. Ar vrea sa ma prinda de cap sa ma traga mai mult inspre pula lui. Ma joc cu limba de-a lungul pulii. De a baza la varf. Apoi ii ling coaiele din nou. Are o erectie fantastica.

- Ne intindem pe iarba? Nu crezi ca-i mai comod?
Nu stiu ce sa-i raspund. Ezit, dar in acelasi timp continui sa-l sarut. Am o patura in masina, as putea-o intinde pe aia pe jos dar am pierde clipe pretioase. Clipe de sarut.
Folosim masina, e mai rapid si mai putin complicat. Avantajele unei masini break. Ma trage peste el. Ne frecam incontinuare unul de celalalt fara a ne opri din sarutat. As putea din nou sa termin, pe el, sa-l umplu de sperma. Sunt sigur ca la fel va face si el. Ii place sa-si dea drumul din frecarea de partener. Ii sug pula din nou. De data asta pe toata. Pana la lacrimi. Se curbeaza de spate fortand mai mult, chiar si un singur centimentru l-ar multumi. O tine acolo, in punctul maxim de inghitire. Aproape ca ma innec cu ea, dar senzatia merita tot efortul.

Schimbam pozitiile din nou. Se pune peste mine potrivindu-si pula intre picioarele mele. O simt undeva in zona coaielor. E umeda si incearca sa-si faca loc spre fundul meu. Ma tine captiv sub greutatea lui in timp ce se freaca de mine. Ne intoarcem din nou, il pun pe burta si incep sa-l sarut pe gat, cobor de-a lungul coloanei pana la zona coxala. Ii despart fesele si incep sa-l ling. Nu are notiunea a ceea ce se intampla. Se arcuieste usor, descoperind o senzatie calda de placere in momentul in care ma joc cu limba la fundul lui.

L-as fute in acest moment. Are un fund atat de ferm incat ar face invidios pe oricine.
Se elibereaza cumva de sub mine si ma ia in brate continuandu-si frecarea de mine. Stam intr-o pozitie deloc confortabila, dar nici nu mai conteaza. Tot ce conteaza acum este sa ne sarutam. Si-o facem. La fel de intens.

Ii simt jeturile de sperma calde cum se preling pe mine. Se freaca puternic si mai strans de mine pentru a a da drumul si ultimelor picaturi. Totul intr-o liniste totala. Terminase neasteptat de repede.
Ii iau mana si mi-o pun pe pula mea. Cateva secunde se jeturile de sperma spre imprastie pe tot corpul meu. Inclusiv in par.  Se pune usor peste mine nepasandu-i ca s-ar putea murdari. Nu mai conteaza. Actul trebuia finalizat la fel cum a inceput. Sarutandu-ne.

O facem in acelasi stil. Energic si pasional. Am buzele uscate. Adi la fel. Nici saliva nu mai avem. Simt nevoia de tigara. Iesim afara pe jumatate dezbracati sa fumam. Disting formele neregulate pe care le ia fumul de tigara cand il sufla. Imi imaginez runda a doua. Am in continuare pula sculata. Nu rezist. Ii fur un sarut scurt. Poate asta e felul meu de alint. Tace. Nu spune nimic.
Un zgomot ma face sa intorc privirea. Era o adiere de vant. Nimic mai mult.
Ii aud vocea. N-am insistat asupra acestui aspect, dar are o voce masculina, c-o dictie frumoasa.

- Mi-a placut! Sper ca si tie.
- A fost frumos cum ne-am sincronizat. Sa stii ca saruti foarte bine!

M-a flatat complimentul lui. Evident ca amandoi stiam asta. Cred ca e cel mai bun kisser pe care l-am intalnit in ani de zile. Stie sa sarute, uimitor de perfect. Si e doar la inceput.

Era deja 4 dimineata. L-am lasat acasa. Imi muscam buzele in masina imaginandu-mi ca ma saruta. Probabil n-o sa ne mai revedem repede, sau poate niciodata. Voi duce dorul buzelor lui.
Sunt extrem de excitat, trebuie sa-mi fac o laba.   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu