vineri, 29 ianuarie 2021

Fasten your seat belt and relax


 

Nu știu alții cum sunt, dar de ceva vreme încolțește-n mine melancolic o nostalgie. Îmi pun în gând aceeași întrebare. Merită oare? Să mai scriu?

În acest context, feeric și de multe ori neînțeles al lumii gay, am cunoscut diverse tipologii de bărbați, și de-o mare noblețe umană, dar și de-o incredibilă mizerie umană, pe care, admit, nu doar această fascinantă lume gay ți-o relevă. Aș avea multe povești de scris. 

Am încercat să rămân cerebral și să nu mă pierd pe acest drum anevoios. Am făcut de-a lungul anilor și greșeli. Foarte multe, iar pe unele le regret. De fapt, regret doar clipele când am produs suferință. Poate, cel mai greu în toți acești ani, mi-a fost să-mi asum, uneori, singurătatea sufletului dornic de iubire, în contradicție cu pornirile animalice, sexuale, etc. Am învățat să disimulez, am folosit măști, mi-am acoperit rănile, am jucat teatru, am iubit, am detestat și-am mers mai departe. Fără o ordine anume. N-aveam încontro, oamenii nu te vor ține lângă ei o eternite, la fel cum nici eu nu i-am ținut lângă mine. 

Astfel, lasând la o parte clipa sau momentul, am avut bucuria de-a experimenta o perioadă tumultoasă, ascunsă de ochi neavizați, plină și de pasiune și de dramă. Cu certitudine, emoția nu a lipsit nicio secundă din tot ceea ce am experimentat. Au fost senzații minunate, partide de sex de-a dreptul fabuloase, trăieri intese, dar și clipe demne de ... moartea căprioarei. 

Mi-am adus aminte recent de una, o experiență trăită la înălțime, și la propriu și la figurat. Eram într-un fel de relație tampon. El m-a iubit mult, poate prea mult, eu, poate, mai puțin. Eram prea mândru să accept că se terminase urât relația anterioară, iar el era substitutul perfect. Îl avertizasem, dar n-a contact. La fel aș fi făcut și eu dacă rolurile erau inversate. Ne futeam, în schimb, extraordinar de bine. Cele mai mișto flip-flop-uri cu el le-am avut.

Ne făcusem un itinerariu prin Europa. Roma, Palma de Mallorca, Barcelona, Lisabona și Londra. Așteptam îmbarcarea pentru zborul de Roma, prima destinație. Ne futusem acasă în dimineața aia, dar încă eram horny amândoi. Simțeam că urma să se mai întâmple ceva. Trebuia!

- Ți-am pregătit o surpriză, îmi spuse el. 

- Sper să-mi și reușească, completă el cu un zâmbet pervers. 

- Ce ți-a mai trecut prin cap, Sergiu??? Mă panicasem, și simțeam cumva că pierd controlul situației.

- Lasă că vezi, după ce decolăm!

Se anunță îmbarcarea pasagerilor spre zborul de Roma. Mă bucur că îmbarcarea se face prin burduful terminalului. Procedura durează mai puțin, deci am scăpat de bus-urile alea mizerabile. Aveam locurile în jumătatea din spate a avionului.   

- Vrei la geam sau la mijloc? 

- Stai tu la geam, îmi spuse Sergiu. Dacă vreau să fac un instastory îți dau ție telefonul.

Mă trântesc pe locul de la geam și instinctiv îmi cuplez centura. Îmi pun și ochelarii de soare cu gândul că prind două ore de somn până la Roma. Suntem maxim 50 de pasageri în aeronavă. E loc de întins pe mai multe scaune.  Îi și sugerez, de altfel, să se mute alături ca să se întindă și el. Refuză. Își pune în schimb capul pe umărul meu, improvizând o pernă din hanoracul lui. Decolăm.

Îi simt degetele cum se plimbă pe piciorul meu stâng. Ușor de tot acestea ajung și-n zona pulii. Mă fâstâcesc, și nu știu ce să fac, îmi place senzația, îmi place situația, dar e prea riscat. Nu vreau nici să-l opresc, dar îmi este frică și de continuare. Pe laterala noastră nu e nimeni. Pe rândul din față la fel, gol. Încerc să întorc capul, simulând că aș vrea să las spătarul scaunului și vreau să mă asigur că nu incomodez persoana în spatele meu. Într-adevăr, nu e nimeni. Răsuflu cumva ușurat. Aud totuși niște voci în spate. Sunt pe diagonala. Un tip și o tipă, două sau trei rânduri mai în spate.

Își pierde interesul cu mângâiatul piciorului. Rămâne cu degetele în zona prohabului și-mi șoptește la ureche:

- Tu stai relaxat că nu se întâmplă nimic! Întinde hanoracul peste picioarele mele și puțin peste el.

- Acum ești safe!

Sunt confuz dar nu zic nimic, în schimb îi simt deja mâna înăuntru jucându-se cu coaiele mele. 

- Știu că așa ți se scoală! Aș putea să mă și aplec, dar nu vedem când trec însoțitorii de zbor din spate. 

- Sergiu, potolește-te că o să ajungem pe Youtube ca aia doi din zborul Ryanair! 

- Te fac vedetă, îmi spune el zâmbind în timp ce mă pupă fugitiv pe buze.

Simt frisoane pe șira spinării la auzul acestor vorbe, dar gândurile negre mi se pierd în neant. Îmi place senzația pe care o simt acolo jos. Rămân axat pe asta. Focalizez, imaginar, cu ochii închiși doar pula mea în mâna lui. Altceva nu mă interesează. Amândouă biluțe în palma lui iar cu degetul mare îmi atinge pula. Își aduce palma în fața gurii, scuipă și-o bagă înapoi. Începe să frece soft, de sus în jos, de jos în sus, într-un ritm continuu dar lent. Îmi încord fesele ridicându-le ușor, urmărind mișcările mâinii lui. Senzație sublimă. Are un stil de-a o freca, perfect. Îmi atinge capul pulii, prinzându-l ușor între degete, apoi îi dă drumul continuând mișcările de du-te/vino până la baza ei. Aș vrea să gem dar îmi stăpânesc această pornire. E cumva frustrant, pentru că mie chiar îmi place să fiu vocal. Tresar de fiecare dată când ajunge cu mâna la coaie. Mă excită de nu mai pot. Îmi încord în mod repetat fesele ridicându-mi bazinul, urmărind mișcările lui. Încerc să mă uit pe geamul avionului. Nu reușesc să mă concentrez la nimic. În acele clipe îmi doream să-și folosească ambele mâini, cu una să mă frece, cu cealaltă să se joace cu coaiele mele. Așa, tabloul plăcerii ar fi perfect. Cu vocea tremurândă îi spun:

- Dacă nu te oprești o să te umplu de spermă!

Râde, și continuă să mi-o frece. Devin super excitat și simt că punctul culimant se apropie. Nu mai e mult. Îmi citește cumva starea în care mă aflu și accelerează mișcarea. Știe că așa-mi place. Soft la început, mai rapid după aceea. Unul după altul jeturile sar undeva. Nu știu și nici nu las capul în jos. Sunt prea bine unde sunt. Problema este că el nu se oprește. Până la un punct este suportabil, după aceea devine insuportabil. Încerc să mă mișc, să-l fac să-și scoată mâna de acolo. Refuză cu fermitate iar eu aproape că urlu. Ridic hanoracul cu o mână și evaluez cu privirea dezastrul. Îmi fuge gândul la o imagine destul de stânjenitoare. Cum voi ieși din avion plin de pete de spermă. 

Mă șterge cu hanoracul, cât a putut fi șters, se curăță și el pe mână, îmi aruncă o privire ștregărească, și-mi spune:

- A fost bine? 

Le-am bifat pe toate, îmi spun în gând. În mașină, în tren, pe vapor, iar acum și-n avion.

 

 


 

 


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu