luni, 13 octombrie 2014

Octombrie-n calduri


E bine. Este o zi minunata de luni. Un Octombrie deloc bacovian. M-am trezit pe sunetul unui generic. Am retinut doar cuvantul "wild". Pornise televizorul, ca-n majoritatea cazurilor pe National Geographic Wild. Il dau pe "mute". S-a facut liniste. 
S-a facut atat de liniste incat aud cainele vecinului de sub mine latrand. Am o slabiciune pentru cei care iubesc cainii. Il aud tropaind pe parchet, cum adulmeca, cum miroase, cum i se scoala si cum se linge la pula. Ce imaginatie bolnava pot sa am. 

In dreapta mea, cu o perna in brate, una sub cap si una intre picioare doarme el. Pasager prin patul meu. Respira usor, se pare ca pe el nu l-a trezit nici televizorul, nici cainele vecinului. Isi vede de somnul lui pasnic. Imi doresc instinctiv sa-l ating, dar mi-e frica sa nu-l trezesc. 
Am un obicei frumos, imi privesc partenerii cum dorm langa mine, asta in cazul in care ma trezesc eu primul. 
Se intoarce pe spate. E un moment prielnic sa fac ceva. Simt ca am un drac in mine. Icoane pe pereti in niciun caz. Am dormit goi amandoi. Doar ne futusem. 

Nu e vorba de curaj, dar deja ma plictisisem. Am si eu o limita cat pot sa-l privesc, apoi ii descopar toate defectele. I-am luat-o in gura. M-am uitat daca preputul lui pare convins. Cred ca nu. Sau poate ca da. Depinde mult de buzele mele. M-am intrebat de multe ori daca preputul e totul? Catalizatorul orgasmului!  De acolo vine orgasmul.  Belire…I-am supt-o! Incert si incet, i-am gadilat glandul, usor, in gand ii spuneam sa nu, sa nu… sa nu se trezeasca. Gemea, iar pula lui prindea proportii. 
Mi-am intrerupt activitatea sa-l privesc. Ii citeam un zambet tâmp pe fata. Satisfăcut. L-a deranjat pauza, începuse sa dea din cur, sa futa in gol. Era precum cainele vecinului pe care-l apuca cateodata la lift sexul cu picioarele vecinilor. Ma amuz si-i dau o limba peste pula de la coaie pana la vârf. 
Ti-ai dori-o pe toata in gura mea? ...imi spun in gand. 
Pe ecranul televizorului imaginile se deruleaza in surdina. Se fut doua maimute, iar subtitrarea lamureste misterul: se fut sa nu fie stresate. Wild Congo. 
Atunci sa nu fim stresati, imi spun. 
Dintr-o miscare o bag pe toata in gura. Nemernicul simte potentialul si pluseaza. Isi ridica fundul printr-o miscare brusca si-o împinge mai adanc. 
Hoooo, nesatulule! Imi futi creierii!
I-o sug, iar cu mana dreapta ii limitez miscarile. Acum geme!
Imi bag palma sub fesele lui, iar cu un deget ii caut anusul. Il introduc incet, miscandu-l in acelasi ritm cu buzele de-lungul pulii. Geme si mai tare. 
Umezesc degetul pentru o alunecare mai usoara. Deja ii apare pre cum-ul. Dulce. Se arcuieste puternic. Fiind altruist ma ocup doar de el. Imi las pula abandonata privând-o de beneficiile frecarii. Cred ca ma uraste. Pula mea se simte abandonata. Imi transmite subliminal mesajul: la urmatorul futai o sa mor la intrare. Iti arat eu tie. 
Eu cand fac sex vreau sa bag oamenii in orgasm. Intai munca si apoi placerea. Conteaza clipa!
Am tot degetul in fundul lui si toata pula in gura. Simetrie perfecta. Cand el împinge mai puternic, eu forte si mai mult. El se arcuieste, retragând-o usor. M-am umezit teribil. Simt "balta" pe care am lasat-o pe asternut. Cred ca as putea sa termin doar frecandu-ma de lenjeria de pat. 
Cred ca se trezeste, imi cuprinde capul cu palmele si ma ghideaza dupa cum vrea el. Un jet. Doua jeturi. Trei jeturi. Am gura plina si el nu-mi da drumul. Parca ar mai vrea o ruda. Isi strange fesele puternic facandu-mi degetul prizonierul anusului sau. 
 - De cand ma sugi? ... ma intreaba curios. 
 - De ceva vreme. 
Ma ridic si-mi vede pula sculata. Ma cheama deasupra, peste el. 
Ii simt pula inca sculata sub fesele mele. Excitant. 
Ma freaca iar in cateva secunde fata lui e plina de sperma. Isi linge buzele.  - Un gust metalic, imi spune. 
- Robotei ! 

Jeturile s-au oprit inclusiv si pe perne.
Cacat, trebuie sa spal asternuturile. 

- Hai sa ne spălam iar apoi sa bem cafeaua. Pana te speli, fac eu un "joint"
- Eu nu am chef de mers la munca azi, iar tu nu vei ajunge la cursuri. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu