marți, 19 august 2014

Aroma sexului






Diminetile sunt preferatele mele. Pe vremuri, le iubeam la ore cat mai tarzii, acum mi le doresc cat mai matinale. Il simt cum se da jos din pat, ii aud pasii "tacuti" indreptandu-se spre bucatarie, pe semne urmeaza sa pregateasca cafeaua. Sunt de cateva zile la el si incepe sa-mi placa. Stie ca ador mirosul de cafea cand ma trezesc, si-i iubesc zambetul in timp ce-mi intinde cana de cafea. Imi este cumplit de greu sa deschid ochii, parca aveam nisip in ei. Cred ca stiu si de ce.
Imi intorc privirea intr-o parte, vad perna sifonata care inca mai pastra forma capului sau. O iau in brate adulmecandu-i mirosul. Sfarsesc intr-un oftat de placere.
N-am timp suficient sa ma bucur de aceasta stare de bine. Ii aud pasii, de data asta zgomotul este mult mai puternic, iar intr-o fractiune de secunda camera se umple de mirosul de cafea proaspat facuta.

- Ne trezim si noi azi, nu de alta, dar avem treaba!

- Azi mergem la piata, iar apoi gatim impreuna. Diseara mergem la un spectacol de flamenco.

-Mhhhh, cred ca glumesti. Sunt in concediu, de ce nu te duci singur si gatim dupa aia impreuna!

- Crezi ca daca azi noapte ti-ai bagat pula in mine, la propriu, astazi esti scutit de treaba?
- Hai, jos din pat!

Vag, imi aduc aminte de seara trecuta...

Abia apuc sa inchid usa ca ne aruncam unul asupra altuia ca doi masculi supraincarcati de atata testosteron. Imi musca buzele la fel de puternic, insistand la fel de mult pe buza de jos. Imi aduc aminte de cat de pasional putea sa fie. Imi transmitea si mie febra asta. Ma plimb cu degetele pe gatul
lui, pe spatele lui, simt nevoia sa explorez fiecare centimetru al pielii lui. Cobor incet pe piept, in zona sfarcurilor. Le ating usor, le incercuiesc - ciupindu-le usor. Apoi redescopar abdomenul, care parca tremura la fiecare atingire a mea. Imi plimb degetele pe toata suprafata lui. Se incoarda. Timpul nu sta pe loc pentru buzele noastre. Cred ca deja sunt sangerii de la atatea sarutari.
Ajung cu degetele la "granita" dintre boxeri si piele, acea zona interzisa care ma fascineaza de fiecare data. Cateva fire de par uneau buricul de zona pubiana. Degetele mele doreau cu ardoare sa exploreze din nou aceasta zona. Ma opresc. O iau in sens invers, urc spre sfarcuri, spre gat, spre fata. Ii cuprind capul cu palmele sarutandu-l mai patimas, mai arzator. Ma uit in ochii lui, si pur si simplu imi pierd echilibrul. Voit sau intamplator. Cad brusc in genunchi. Cu mainile de-o parte si de alta, trag incetisor boxerii in jos, acoperind cu sarutari si lingand zona care se elibera de sub domnia boxerilor. Ma plimb cu buzele peste boxerii lui albi, usor umeziti intr-o parte. Geme si se incoarda din toti muschii. Ma decid ca este timpul sa-l eliberez din chinul de-a sta in antecamera placerii. Ii trag boxerii jos, iar acum pula lui sculata isi gaseste loc intre buzele mele. Se umezise foarte tare. Tipii astia sunt slabiciunea mea. My fuckin' guilty pleasure.
Imi cuprinde capul intre palme si forteaza o intrare mai brutala. Se loveste de refuzul meu. Ii opun rezistenta, dar el nu renunta. O scot din gura si incep sa ii ling coaiele. Imaginea pulii lui sculate, vazuta de jos, este coperta perfecta a oricarei reviste porno. Nu rezist foarte mult si incep sa-l sug din nou. Il aud cum geme si simt cum fundul lui se misca circular in incercarea de-a adanci explorarea cat mai mult. Acum o am pe toata in gura. El geme, si impinge tot mai mult, eu am senzatia ca ma inec. Incerc sa ma eliberez, sa-mi retrag capul, dar palmele lui mi-l tin blocat. Imi da drumul si ma ridica spre el.
Aveam obrajii plini de lacrimi. S-a grabit sa mi le stearga.
Ne indreptam in sfarsit spre patul imens care domina camera.

Se tranteste pe burta iar eu peste el. Am inceput sa-i sarut urechile, gatul, sa-i ling spatele, coborand usor spre fund. Ii descopar tenul mai mult decat  perfect. Era epilat, iar pielea lui avea un luciu deosebit. Se arcuia sub "presiunea" buzelor mele. Il patrund usor cu limba pregatind terenul.
Ma ridic, sprijinindu-ma intr-o mana, iar cu cealalta imi pozitionez  pula spre fundul lui. Zona este deja umezita si gata de-a fi explorata. Inca nu este momentul sa intru. Trebuie sa-l mai fierb putin. Ma joc cu capul pulii in dreptul anusului. Geme puternic, se unduieste urmarindu-mi pula. Isi dorea sa se infiga in ea cat mai repede. Ma aplec destul de incomod peste el si-l sarut pe gat. Are ochii inchisi si-si musca buzele brutal. Ma ridic din nou intr-o mana si-l las sa-si indeplineasca dorinta.

Capul dispare incetisor in el, iar in cateva secunde toata pula. Mai incerc o miscare sa ma asigur ca am bagat-o pe toata. Se aude un geamat scurt, apoi liniste.
Mi-am bagat mainile pe sub el strangandu-l la pieptul meu. Aveam tot gatul lui la dispozitia buzelor mele. Il sarut, il musc, il fut.
Ne rostogolim in pat si ajung pe spate, iar el peste mine, fara ca pula mea sa-i parasesca fundul. Suntem practic in aceeasi pozitie dar in oglinda.

Avantajul este ca acum pot sa-l frec, si bineinteles ca o fac. El incepe sa se miste rapid, din ce in ce mai rapid anulandu-mi miscarile mele. Sunt presat de greutatea lui, iar tot ce pot sa fac este sa-l frec si sa-l mangai. Imi prinde mana incercand sa-mi opreasca miscarea de frecare. Renunta repede...
Stiam ca-si va da drumul. Ii simtisem pula cum se zbate  intr-o incordare finala. Stropii lui fierbinti au sarit peste noi. Mult peste noi, dar unul dintre ei s-a oprit in ochiul meu stang.

Ma detasez de micul incident si continuam.  Era atat de fierbinte si de stramt. M-a avertizat ca nu va mai rezista mult. Paradoxal, intetise ritmul. L-a accelerat mult mai tare. Am simtit fiorii cum pleaca din zona bazinului strabatand un circuit infinit al placerii. Se oprise din miscari lasandu-ma pe mine sa-mi fac numarul.
Jet dupa jet, le-am dat drumul la toate in el. Se ridica brusc si iese din pula in timp ce din ea inca mai iesea sperma. Nu reusesc sa-l fixez cu privirea, am capul intr-o alta lume. Se tranteste langa mine fara sa spuna nimic. Imi place senzatia de transpiratie maxima dupa o astfel de partida. Sunt fleasca. La fel este si el.



- Cu asa pula sculata vrei tu sa ma duci la piata ?! concluzionez eu, spre amuzamentul lui.

Erectiile matinale sunt cele mai productive.
Bat cu palma asternutul, invitandu-l sa se aseze langa mine. Aroma cafelei va disparea treptat in timp ce aroma sexului va cuprinde din nou camera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu