miercuri, 13 februarie 2013

Aburi de ianuarie



S-au perindat prin patul meu destui tipi. Sunt putini cei pe care i-as rechema inca odata. Sunt si mai putini cei cu care as petrece o noapte intreaga. Am o frica maladiva de repaos, dar totusi inconstient mai iau si-o pauza.

Mi-am propus de luni bune sa-l revad. Imi era dor de el si de pula lui perfecta cu toate ca-n trecut "dezvoltasem" mici intepaturi reciproce. Nu-l mai vazusem de niste ani buni. Sexul cu el putea fi ceva maret, sau pur si simplu un genocid al orgasmului. Rememoram in minte pentru a nu stiu cata oara partide avute cu el. Vedeam in fata ochilor aceeasi pula perfecta pe care o iau pe toata in gura. Il vad pe el sugandu-ma la fel.



O seara friguroasa de ianuarie. Apare imbracat destul de casual. Punctual. Mi se sculase pula ca un far din momentul in care s-a urcat in masina. Parea sigur pe el. N-am spus nimic. Si-a aprins o tigara. Suma viciilor in cazul lui a ramas constanta. Tigara, alcool, iarba si sex. Poate asta il face in ochii mei si mai atragator. E usor schimbat, totusi au trecut vreo 5 ani si peste chipul sau, dar asta nu-l face mai putin atragator. Stiam ca urmeaza s-o facem in masina. Singura necunoscuta era ... in cat timp.
Discutam aiurea, in schimb cred ca niciunul dintre noi nu-si dorea intr-adevar acea discutie. E doar un catalizator pentru ceea ce urma.

- Arata-mi pula! veni scurt din partea lui.

N-aveam de ce sa astept prea mult. Mi-am pus pula din pantaloni lasand-o incet sa dispara in gura lui fierbinte. Eram nerabdator sa pun si eu gura pe a lui, dar imi era imposibil sa renunt la placerea de-a fi supt. Ma gandesc la tot felul de scenarii. L-as fute acum cu viteza unui soarece de camp. Ma suge atat de bine incat ar trebui sa iau meditatii de la el.

Il trantesc pe spate, i-o scot afara, inghitind-o pe toata. Doamne ce dor mi-a fost de ea. Nu stiu de ce sugandu-i pula imi induc o stare de profunda nostalgie. Clipe din trecut consumate de foarte mult timp renasc acum din propria cenusa. E un dezmat al clipei. Va fi clar un genocid al spermatozoizilor.
Il sug, ma suge, il sug din nou, ma suge din nou, alternam trantindu-ne reciproc unul pe altul. Doua guri hulpave, doua puli dornice de-a fi gustate. Geamurile erau deja opace. Scena incepea sa semene cu cea din Titanic, doar ca noi ne scufundam intr-un ocean a placerilor. Imi place sa-mi bag degetele in parul lui si sa-l imping cu putere in pula. Se blocheaza, o pauza ... continua. Ma suge fascinant
Simte cum pula mea incepe sa pulseze. Momentul e aproape. Inteteste ritmul.
Ii umplu gura de sperma. Continua sa ma suga. Ma contorsionez de placere, de neputinta. Il las sa ma "chinuie". As da orice sa fie acum o seara de iulie, sa iesim din masina, sa ne continuam aventura afara. L-as pune pe capota. L-as fute acolo. Mi-ar placea sa-mi vad masina plina de sperma.

Il trantesc din nou pe spate luandu-i jucausa pula in gura. Ma apasa, ma preseaza sa i-o sug pe toata. Ma inec dar ce conteaza. Il vreau pe el satisfacut. Primul jet, al doilea, al treilea. Pula asta perfecta pare a fi conectata la un pompier. Dulceaga.

Viciul continua c-un alt viciu. Isi aprinde o tigara. Am nevoie de-o masina mai spatioasa. Imi aranjez oglinda retrovizoare si pornesc. Presimt ca ne vom revedea curand.






3 comentarii: