joi, 22 septembrie 2011

Strainul din Vama


Ma trezesc brusc la auzul ceasului care suna probabil de minute bune. Fiecare zgomot care iese din el este facut parca sa ma chinuie. Este aproape 8 dimineata. E bine totusi c-am dormit 2 ore. Vama e mai linistita ca oricand in aceasta perioada. Nu ma grabesc nicaieri, plaja ma asteapta si mai devreme si mai tarziu. Singurul lucru pe care mi-l doresc cu ardoare este cafeaua la nisip si-o tigara alaturi. Simt o usoara mahmureala, dar cu siguranta imi voi reveni curand.

In patul ravasit el inca mai doarme. Nu l-a trezit nici zgmotoul tortionar la ceasului, nici prezenta mea in camera. Doarme dezvelit cu pantalonii scurti coborati usor sub fund. Acum il vad mai bine, un fund bombat si frumos, o adevarata binecuvantare pentru ochii mei inca adormiti. Isi intoarce usor capul, rotindu-se pe spate. Nu se trezeste, inca doarme.

Ies din camera si ma indrept spre Stuf, km 0 al Vamii, printre putinele localuri deschise inca in Vama. E o racoare placuta, iar linistea vie e usor fulgerata de tipatul strident al pescarusilor. Imi savurez cafeaua si tigara admirand marea la mijloc de septembrie. Cafeaua amara este cel mai bun remediu dupa excesul de vodca din seara precedenta. Incet, incet, refac firul evenimentelor. Stiam cum am ajuns in camera cu el, dar imi place si ma exita sa-mi reamintesc.
Am stat de vorba toata seara cu el. Venise impreuna cu niste prieteni pentru prima oara in Vama, ca de altfel si-n Romania. A facut-o la recomandarea unui prieten din Brasov. Mi-a spus de la inceput ca e gay, ceea ce nu era foarte greu de observat. Am pornit impreuna spre camera cand tocmai incepuse Bolero-ul lui Ravel.

N-apuc sa deschid bine usa ca ma impinge in peretele camerei si incepe sa ma sarute. Agresiv, foarte agresiv, muscandu-mi in repetate randuri buza de jos. Simteam cum pula lui se atinge ferm de a mea. Il prind si eu fund si-l trag puternic spre mine, raspunzandu-i cu acelasi stil de-a saruta. Ne rotim in camera aruncandu-ne tricourile de pe noi, ne sarutam, ne muscam ajungand intr-un final in pat. Ma tranteste pe spate si se urca pe mine neoprindu-se din sarutat. Tipul stie ce vrea. Simt cum mainile lui ma mangaie pe piept, pe pula, timp in care o mana de-a mea il tinea de par, tragandu-l spre mine, iar cu cealalta ii mangaiam spatele.

Coboara cu sarutarile si ajunge in zona pulii. O linge, imi linge coaiele, ma mangaie pe piept. Isi ridica usor privirea spre mine parca cerandu-mi acceptul, iar apoi o ia pe toata in gura. Reusesc sa scot un geamat usor de placere, "OK-ul" pentru a-si continua treaba. A inceput sa mareasca viteza, poate si datorita ajutorului dat de mine. Imi tineam mana in parul lui tragandu-l din ce in ce mai repede spre pula mea.

Urma sa-mi dau drumul, simtea asta. Am facut-o exact in momentul in care o avea complet in gura. L-am tinut asa cu pula adanc infipta in gura lui pana a iesit si ultimul jet din mine. Aproape se incecase cu sperma.
S-a ridicat si-a venit peste mine. In timp ce ma saruta si gustam din propria mea sperma, am simtit cateva jeturi fierbinti stopindu-mi pieptul. Terminase si el...

E timpul sa ma duc sa-l trezesc, pentru ca tocmai mai am o erectie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu