joi, 24 septembrie 2015

Aroganta sarutului (I)




A fost odata ca niciodata. Basmele alea de cacat, ma scuzati, povestile frumoase in care verbele sunt transformate in predicate. Trebuie sa ma reinventez. M-am futut prea des, prea salbatic si de multe ori fara continut. Povestea se scrie, zi de zi, clipa de clipa, orgasm cu orgasm, dar la fel si pacatele. Uneori ma satur, alteori imi doresc sa continue la fel, azi ma simt din alt film. Pornirile unui mascul alfa sunt greu de infrant prin bariere sau piedici de orice fel. Simbioza perfecta intre libertate si constrangere este data de ... iubire. De orice fel, poate si aia de sine. 

Ma complac intr-un fotoliu imens incercand sa citesc: Iubirea fata de aproapele - de Pascal Bruckner. Sirpos, s-atat! Imi arunc privirea spre ecranul telefonului, iar monotonia serii e spulberata din cateva replici. 

In seara asta ma voi racori incendiar. Trebuie! Deja le-am pus "pas" la doi, iar laba nu era o optiune. As putea sa ii spun si lui, dar aroganta si paranoia lui, usor exagerata, ma starnesc sa continui. Stabilisem locul, stabilisem ora, dar nu stiam aproape nimic despre el. 
Nu ma grabesc, ba din contra, imi propun sa renunt si sa ma intorc. Am o ezitare. Ceva imi spune sa-mi continui drumul. Totul in jurul meu e patruns de-o bezna apasatoare. O luminita slaba palpaie undeva in departare. Farurile masinii bat in acest moment direct pe el. Are telefonul in mana si-mi trimite un mesaj. Mie, pentru ca ecranul iPhone-ului se lumineaza instantaneu. Am un mesaj nou dar nu-l citesc. Incetinesc si opresc in dreptul lui. E inalt, cu o freza aranjata, o barba de trei zile si al naibii de carismatic. Tresare in momentul in care ii spun ferm: 
- Salut, am ajuns! Haide, urca! 
Ferm si foarte sigur pe el se aseaza pe scaunul din dreapta. Niciun "eye-contact". Pornesc spre orizontul inecat in bezna noptii. Isi butoneaza telefonul degajand o lumina deranjanta in interior. Tace si el, tac si eu. Cred ca tacerea asta e doar o smecherie inventata ca sa nu ne pierdem in discutii inutile. Trebuia sa stiu macar cum il cheama. Ii intind mana:
- Robert!
Un moment lung de ezitare. Parca l-am smuls din tubul de calatorie in care isi gasise un oarecare confort.
- Adi, incantat!
Eram convins ca nu era numele lui, dar nu protestez. Ii acord marja de confort de care are nevoie. E oricum pe un teritoriu strain. Isi arunca privirea prin toata masina.
- Sper ca nu ai camere!, imi spune cu o voce puternic afectata.
- Nu, n-am asa ceva in masina, dar mi-ai dat o idee.
Il mai relaxeaza tigara din care trage cate-un fum sporadic. 
- Ia-o pe aici la stanga, pare destul de linistita zona si izolata.
Ii ascult indicatiile. Tremur desi incerc sa par foarte sigur pe mine. Atitudinea lui ma excita pur si simplu. Opresc motorul masinii si-i propun sa iesim afara. Imi plac noptile de vara tarzii. Racoarea va fi aliatul nostru.





Ma indrept spre el, ii cuprind capul intre palmele mele si incep sa-l sarut. Un gest neasteptat, este luat total prin surprindere. La dracu, sunt prea excitat sa mai astept.
Nu-mi pot dezlipi buzele de-ale lui. Nu-mi pot scoate limba din gura lui. Nu pot sa ii dau drumul din stransoarea bratelor mele. Saruta uimitor. Divin. Mainile mele ii mangaie spatele, fundul, tragandu-l cat mai spre mine. Nu mai era niciun milimetru liber intre noi. Se auzeau doar atingerile buzelor noastre. Muscaturile tandre si fosnetul hainelor. I-as da aurul olimpic pentru cum saruta. Incerc sa imi revin, sa-l privesc mai cu atentie. Imi deschid ochii si vad chipul lui tanar prins in lianele celui mai senzual sarut. Are ochii inchisi. 
Energia sexuala a trupurilor noastre ne invadeaza pe amandoi. Parca suntem pe-un altar al sarutului, si realizez repede ca nu sunt o divinitate ci mai degraba o ofranda. Acum el este zeul. Sarutul continua concomitent cu miscarea rapida a palmelor peste trupurile noastre. 
Brate zvelte care strang fese ferme, doua puli erecte care urla sa fie eliberate din inchisoarea jeansilor...totul e redus la tacere. Sarutul are intaietate. Nevoie de a atinge buzele lui, nevoia de-a se juca cu limba peste buzele mele, nevoia de-a i le musca, sunt ofrande oferite zeului sarutului.

Nu ma pot controla si-l proptesc de masina. Avem nevoie de tot echilibru posibil. Tremuram amandoi, dar nu-mi dau seama, daca e de placere, de atata pasiune, sau de la apogeul in care este dus sarutul nostru. Adi poate oricand pretinde ca este masterand in sarut. Sau doctorand, ce mai conteaza. Baiatul asta a reusit dintr-un sarut "infit" de lung sa ma faca sa tremur.

Il tin lipit ferm de masina si cu greu reusesc sa ma smulg din amestecul frenetic de buze si limbi. Incep sa-i sarut gatul, coborand usor spre abdomen. I-as musca fiecare centimetru patrat de placere. O pula erecta astepta momentul sublim al contactului cu buzele mele. 
Povestea a inceput simplu. 

(va urma)









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu