vineri, 25 septembrie 2015

Cand prezentul devine trecut



Ideea de cuplu. Monogamie. Iubirea oferita in exclusivitate celuilalt, devenind unicul, alesul, norocosul sau pur si simplu, El.  Generozitatea mea usor lasciva a fost literalmente confiscata. Libertatea mea parea grav diminuata. In numele iubirii as fi ales sa-i apartin. Lui. 

Trist, dar m-am transformat intr-un produs haute couture dupa ce am fost pret-a-porter atatea timp. Ma pun in pielea altora, ciudata senzatie. Fara a fi colectionat, capat aspecte filatelice. Cu timpul, ar trebui sa-mi creasca cota. De fapt eu eram colectionarul. Clasorul meu are coperti de piele fina si seamana cu un codice sau poate cu o Biblie a date-urilor. De fapt, e mai degraba un tratat de psihiatrie.

 Avea niste pantaloni albastru deschis. Se plimba prin Mall-ul aglomerat cu o indiferenta caracteristica lui. Era cu cineva. Il stiam. Avusesem un date cu respectivul. Esuase lamentabil. N-a existat chimie intre noi. Imi sterg iluziile din minte si trec mai departe. Deci, e luat.
Cred ca i-am adulmecat si parfumul. Note florale, poate si putin mosc. 

Aroganta lui s-a spulberat de la prima intalnire. I-am descoperit un zambet superb, dar si o emotie excesiva, totodata, avea un tremur in glas si-o stangacie adolescentina. Domesticirea barbatului arogant  incepe intr-o viata de cuplu. Trezirea instinctelor va exploda tot aici. 
Era diferit, iar eu continuam sa-l analizez si sa-l compar cu "el" de atunci. Neschimbat. Eram fata in fata savurand zambete, rememorand clipe, comportandu-ne ca doi adolescenti la prima intalnire. O aplicatie confuza ne-a aruncat intr-un "match" si mai confuz.

Sunt bulversat de un lung sir de amintiri, cu aspecte comice pe alocuri, dar cu final neasteptat. Am si erectie. El vorbeste, iar eu imi imaginez cum l-as dezbraca, l-as pune pe masa de lemn si i-as trage-o in vazul lumii. "I like outdoors" N-as avea nicio problema. As incepe cu un sarut. Oare stie sa sarute bine? I-as baga mana in jeansi sa ii caut pula. Daca se umezeste cu atat mai bine. I-as freca-o prin stransoarea jeansilor in timp ce ne sarutam.
Realizeaza ca am privirea pierduta in haremul pornografic al mintii mele. Imi face un semn cu mana sa revin in realitate.

Discutia ne este deranjata de-un apel. Ma suna "Blonda". Vrea sa gatim, Ce ciudat, stiam ca tarfele mananca la restaurant. Ii urmaresc privirea. Se uita cand la mine, cand la telefon. Nici macar nu trage cu urechea la ce vorbesc. Concluzia Blondei: mancam la restaurant. 
Ma despart de el intr-o imbratisare lunga in fata barului. Avea la randul lui o cina cu investitorii. Business is business. L-am pupat pe obraji. Se pierduse cu totul. A fost frumos, a fost ciudat, a fost incredibil. Dupa ani de zile aveam sansa de-a-l cunoaste.
 
L-am revazut cateva zile mai tarziu. Ma invitase la el. O garsoniera frumoasa, c-un haos burlacesc  bine organizat. Imi place.
Ma asez pe-un fotoliu si privesc aiurea in tavan. Zambeste, vorbeste, incearca sa fie o gazda perfecta. In mintea mea, imaginea ramane fixata pe patul din stanga fotoliului si desenele de pe pereti. Nu stiu insa ce vreau. As putea sa ma ridic, sa-l trantesc pe pat, sa incep sa-l sarut.  Sa ne futem cat pentru cei cinci ani in care n-am facut nimic cu el. Aleg sa fac acelasi lucru, adica sa nu fac nimic. Imi beau Cola si-l privesc admirativ. Ciudat pentru unul ca mine.

As vrea sa-i spun ca trebuie sa plec. Simt ca flirtul nostru trece de-o anumita bariera. Iubirile imposibile ranesc si oricat ar parea de ciudat, ma simt abstinent si trist. Sunt trist pentru anii in care nu l-am avut. Oricat de frumoasa si de intensa ar fi o clipa, prezentul ei devine trecut in comparatie cu un viitor pazit de-o necunoscuta a timpului.
Poate ca suntem prea epidermali, cu toate ca nu pe asta s-ar baza relatia noastra. Poate ca acum este timpul sfarsitului. Ne mutam in bucatarie sa fumam. Suntem la a doua tigara. O stingem si pe a treia. Tensiunea sexuala sta sa explodeze  asemenea metanului la cea mai mica scanteie.
Imi pun bratele in jurul gatului sau. Il sarut. Pare pierdut in bucataria mica, coplesit de ceea ce i se intampla. Stau lipit de el si-i simt pula cum se trezeste. Se impinge tot mai puternic inspre piciorul meu. Cred ca niste vecini din blocurile de alaturi asista la un pay per view free. Nu ma deranjeaza daca unul si-o freaca la fereastra de vis-a-vis.
N-am chef de grijile lor, iar pe ale mele le-am aruncat undeva departe.

-Vreau sa-mi dai muie! ii spun dezinvolt.

Inceraca la randul lui sa ma dezbrace. Il simt surescitat. Ceva nu este in regula. Cred ca l-am luat prea tare. Imi mangaie parul. Ma las in genunchi si ii scot pula din pantalonii de trening. Ma trage cu forta si totusi extraordinar de delicat. Sunt foarte excitat la randul meu. Imi pun mana dreapta pe pula si incep sa mi-o frec. Miscarile imi sunt lente pentru ca ma concentrez pe pula lui. S-a umezit. I-o iau pe toata in gura. Il sug cu miscari repetate, cand mai alert, cand mai soft. Simt privirea lui atenta la fiecare moment. La randul meu ma masturbez in fata lui. 

Experimentez o senzatie extrem de ciudata, nu stiu de ce sunt inhibat acum. Daca nu ii place?
 Ma misc din ce in ce mai repede. Simt cum ma scurg. Sunt aproape de punctul de-a termina. 
Ma ridica pentru cateva clipe si ma saruta. In bucataria aia mica si fluturii mei au nevoie de camasa de forta. Vrea sa ma suga dar nu il las. Ma opun cu rezistenta. Vreau ca doar el sa-mi dea muie. Asta e seara lui, sa vada ce-a pierdut c-a fost arogant atatia ani.
Geme puternic cand i-o iau pe toata in gura. Se incoarda din toti muschii, isi baga degetele in parul meu tragandu-ma ferm. Minutele trec. Caut ghiuveta cu privirea. Imi intinde un servetel. Podeaua lui poarta amprenta urmelor mele, iar fata mea "amprenta" lui. Cred ca am sperma pe tricou.

Am asteptat  multi ani ca sa iau aceasta muie. Acum si numai acum m-am dedicat lui. As fi putut fi doar a lui. S-a impartasit in mine. Azi a fost o alta zi. Acum, voi merge acasa. El, va gati, si se va uita la televizor… .
 

 

joi, 24 septembrie 2015

Aroganta sarutului (II)



Era trecut demult de miezul noptii. Suntem doar noi doi sub o perdea infinita de stele. Atat de clare, atat de luminoase, cum n-ai sa le vezi niciodata in Bucuresti. Adi este printre putinii alaturi de care m-am simtit foarte bine povestind. Despre orice. Poate ca nu voi intelege niciodata - de unde aceasta putere de-a-mi ucide fluturii din stomac dinainte ca ei sa zburde nelinistiti.

Indiferent de zambete, atingeri trecatoare, ridicari din sprancene, cuvinte vulgare scapate intentionat sau propuneri desantate, Adi imi oferea o liniste ciudata, un amalgam de dorinte si retineri pe care reuseam cumva sa le controlez.

Suntem pe-o scena imaginara priviti, admirati si invidiati de linistea terna a noptii. Nimeni nu indrazneste sa ne intrerupa, poate doar sporadic o masina care trece pe drumul national.
Intr-un mod extrem de ciudat sunt atras de el, as putea sa sar pe el fara sa clipesc din ochi. Probabil ii place jocul dar nu stie ca eu fac regulile. Sau poate jocul n-are reguli.

Trecusera mai bine de-o ora si-l simteam de parca-l stiu de-o viata. Ma inselam, era doar o auto amagire, pe el nu-l stiam catusi de putin, dar cumva, vedeam in el imaginea mea intr-o oglinda a timpului. Departe in timp, undeva foarte departe. Ma regaseam in povestile lui, in experientele lui, in stangacia lui. Avea si nu avea experienta. Nici nu conta. Urma sa-i spun "eu am fost ca tine, tu inca n-ai fost ca mine". Nici nu-ti doresc sa ajungi. L-as fi speriat. O dedublare schizoida a propriei personalitati. Cred ca a meritat sa ii acord sansa de-a ne intalni. Sau poate norocosul am fost eu.

Mi-e dor de mine in vremurile alea. Naiv. Credul. Neexperimentat. Timid. Fricos. Curios. Dornic. Capabil de-a iubi. Ma simt ca la o spovedania a trecutului.

Mi-am aruncat privirea spre cer. Nu poti descrie in cuvinte frumusetea spectacolului astral cand ai un asemenea cer limpede. Am vrut sa-i propun sa ne uitam la stele. Care vede primul o stea cazatoare. I-am surprins in schimb privirea. Ma studia sporadic intre doua replici si-un fum de tigara. Asa eram si eu candva.

Acesta a fost momentul cand n-am mai rezistat. Imi incalcasem propriile reguli. Privirea lui aruncata pe furis m-a cucerit irevocabil in acel moment. Climax vizual. Dupa ore de discutii, ajunsesem in punctul in care ne sarutam. Frenetic, pasional, salbatic. Oricum. Ne lasasem amandoi mistuiti de-o pasiune neinteleasa pentru sarut. Imi place sarutul, dar niciodata nu i-am acordat atat de mult timp. Preludiul nu exista aici. Sarutul era actul principal. Ma simteam un prizonier fericit. Eram amandoi inchisi intr-o celula a sarutarilor de oricel fel.

Dupa ce-l lipisem de masina sa-mi recapat echilibrul joaca capatase valente atomice . Stateam presat pe el cu o pula in erectie dornica de-a o intalni pe a lui. Nu reuseam sa ma despart de buzele lui. Era imposibil sa-l amandonez. Sarutul conducea jocul in acest moment. Imi doream sa-l sug, sa-l frec, orice. Eram sub controlul total al unui sarut care parea fara de sfarsit. Doar mainile aveau o oarecare independenta, dar si ele se miscau dezordonat intr-un haos al carui stapan erau buzele. Ale mele. Ale lui. Traiam ceva ce n-am mai experimentat niciodata. As fi putut sa ma limitez doar la asta. Sa ne sarutam literalmente ore in sir. Apoi sa ne urcam in masina si sa plecam. Oriunde.

Fac imposibilul si reusesc sa ma desprind din acest sarut. Nu stiu cat timp trecuse, dar nici nu conta. Cuvintele nu-si au loc aici. Este o tacere absoluta sparta doar de miscarile noastre. Cumva reusesc sa ii deschid nasturii de la jeansi. La fel si el. E ca un fetis, ne scoatem pulile lasandu-le sa se atinga si ele. In felul lor, se saruta si ele. Ii ating pielea fina de pe gat. Il musc usor, apoi ii prind lobul urechii intre buze. Vreau sa-l musc dar ma abtin. Ma trage si mai puternic spre el. Se sprijinea de masina, si totusi tremura. Ma asteptam sa cada in orice moment. L-as fi prins. Ii ridic tricoul si incep sa-l sarut peste tot. Scoate un geamat surd. Ma intreb de ce-mi place de el. Are putin par pe piept, dar asta-l face si masculin si viril, dar totodata ma simt confuz. Ii simt pula imensa sub barbie. As putea sa-l sug. Vreau sa fac asta, dar continui sa-l sarut. Sunt un masochist al sarutului. Se impinge de data asta in mine fortandu-ma sa-l sug. Vrea asta mai mult ca orice. Aleg in schimb sa-i ling coaiele. Tresare de placere, de emotie si in continuare forteaza. Vrea sa-si bage pula in gura mea. Si eu imi doresc asta dar inca nu e momentul. Il ling, il pup ... orice, doar sa aman momentul. Ma chinui si pe mine, il chinui si pe el.
Simt ca ma descompun in momentul in care isi baga pula in gura mea. Impinge puternic. I-o inghit pe toata, il simt in gura mea cum revoltat ma pedepseste pentru asteptare. E satisfacut dar nemultumit. Vrea mai mult. Si mai adanc. Si mai violent. Obrajii ma dor de la atata supt. Felul cum ma fute in gura e de-o elocinta uimitoare.
Ma ridic brusc sa-l sarut. Nu sta foarte mult pe ganduri si ma intoarce sa stau eu sprijinit de masina. O ia direct in gura. Nicio formalitate. Nimic. E greu sa descrii senzatia aia de gura fierbinte care-ti invaluie intreaga pula. As fi putut sa termin in orice moment. In gura lui, pe fata lui, oriunde. Cred ca anticipeaza momentul si se opreste.
Ma intoarce atat de brusc cu spatele spre el incat nici nu-mi dau seama ce se intampla.Sunt prizonierul bratelor lui care ma tin lipit de masina. Isi baga pula intre fesele mele. Stiu ce vrea. As vrea sa-l las. M-as fute cu el. Pentru pula aia naravasa. Pentru ca pur si simplu imi doresc. Se freaca de mine tinandu-si palmele pe umerii mei. Ma preseaza cu toata greutatea corpului sau. E un moment de dominare la care nu ma asteptam. Ii simt capul pulii cum imi loveste coaiele. E uimitor de excitant. Ma intorc cu fata spre el si incep sa-l sarut. Din nou. Vreau sa raman intemnitat in acest sarut. Pulile ni se ating din nou. Ne frecam unul de altul. Corpul, pulile, bratele. Cred ca in acest moment suntem doua corpuri care degaja multa caldura prin frecare.
Spectacolul este fantastic. Am putea vinde bilete la aceasta reprezentatie si sa jucam cu casa-nchisa. Scena este un lan de porumb. Acoperisul este cerul Lumina e data de stele. Regia e a universului. Scenariul e pe buzele noastre. Facem arta din sex. Ingenuitatea primului sarut merita si sanctificarea acestuia. Nimic nu e porno aici. E doar o pasiune desprinsa din cotidian.

Il prind de maini si i le tin lipite de-a lungul corpului. Ma las in jos. Usor, ii ating cu buzele glandul. Ar vrea sa faca ceva dar nu reuseste sa se elibereze de stransoarea mainilor mele. Palmele ii sunt inclestate de ale mele. Ar vrea sa ma prinda de cap sa ma traga mai mult inspre pula lui. Ma joc cu limba de-a lungul pulii. De a baza la varf. Apoi ii ling coaiele din nou. Are o erectie fantastica.

- Ne intindem pe iarba? Nu crezi ca-i mai comod?
Nu stiu ce sa-i raspund. Ezit, dar in acelasi timp continui sa-l sarut. Am o patura in masina, as putea-o intinde pe aia pe jos dar am pierde clipe pretioase. Clipe de sarut.
Folosim masina, e mai rapid si mai putin complicat. Avantajele unei masini break. Ma trage peste el. Ne frecam incontinuare unul de celalalt fara a ne opri din sarutat. As putea din nou sa termin, pe el, sa-l umplu de sperma. Sunt sigur ca la fel va face si el. Ii place sa-si dea drumul din frecarea de partener. Ii sug pula din nou. De data asta pe toata. Pana la lacrimi. Se curbeaza de spate fortand mai mult, chiar si un singur centimentru l-ar multumi. O tine acolo, in punctul maxim de inghitire. Aproape ca ma innec cu ea, dar senzatia merita tot efortul.

Schimbam pozitiile din nou. Se pune peste mine potrivindu-si pula intre picioarele mele. O simt undeva in zona coaielor. E umeda si incearca sa-si faca loc spre fundul meu. Ma tine captiv sub greutatea lui in timp ce se freaca de mine. Ne intoarcem din nou, il pun pe burta si incep sa-l sarut pe gat, cobor de-a lungul coloanei pana la zona coxala. Ii despart fesele si incep sa-l ling. Nu are notiunea a ceea ce se intampla. Se arcuieste usor, descoperind o senzatie calda de placere in momentul in care ma joc cu limba la fundul lui.

L-as fute in acest moment. Are un fund atat de ferm incat ar face invidios pe oricine.
Se elibereaza cumva de sub mine si ma ia in brate continuandu-si frecarea de mine. Stam intr-o pozitie deloc confortabila, dar nici nu mai conteaza. Tot ce conteaza acum este sa ne sarutam. Si-o facem. La fel de intens.

Ii simt jeturile de sperma calde cum se preling pe mine. Se freaca puternic si mai strans de mine pentru a a da drumul si ultimelor picaturi. Totul intr-o liniste totala. Terminase neasteptat de repede.
Ii iau mana si mi-o pun pe pula mea. Cateva secunde se jeturile de sperma spre imprastie pe tot corpul meu. Inclusiv in par.  Se pune usor peste mine nepasandu-i ca s-ar putea murdari. Nu mai conteaza. Actul trebuia finalizat la fel cum a inceput. Sarutandu-ne.

O facem in acelasi stil. Energic si pasional. Am buzele uscate. Adi la fel. Nici saliva nu mai avem. Simt nevoia de tigara. Iesim afara pe jumatate dezbracati sa fumam. Disting formele neregulate pe care le ia fumul de tigara cand il sufla. Imi imaginez runda a doua. Am in continuare pula sculata. Nu rezist. Ii fur un sarut scurt. Poate asta e felul meu de alint. Tace. Nu spune nimic.
Un zgomot ma face sa intorc privirea. Era o adiere de vant. Nimic mai mult.
Ii aud vocea. N-am insistat asupra acestui aspect, dar are o voce masculina, c-o dictie frumoasa.

- Mi-a placut! Sper ca si tie.
- A fost frumos cum ne-am sincronizat. Sa stii ca saruti foarte bine!

M-a flatat complimentul lui. Evident ca amandoi stiam asta. Cred ca e cel mai bun kisser pe care l-am intalnit in ani de zile. Stie sa sarute, uimitor de perfect. Si e doar la inceput.

Era deja 4 dimineata. L-am lasat acasa. Imi muscam buzele in masina imaginandu-mi ca ma saruta. Probabil n-o sa ne mai revedem repede, sau poate niciodata. Voi duce dorul buzelor lui.
Sunt extrem de excitat, trebuie sa-mi fac o laba.   


Aroganta sarutului (I)




A fost odata ca niciodata. Basmele alea de cacat, ma scuzati, povestile frumoase in care verbele sunt transformate in predicate. Trebuie sa ma reinventez. M-am futut prea des, prea salbatic si de multe ori fara continut. Povestea se scrie, zi de zi, clipa de clipa, orgasm cu orgasm, dar la fel si pacatele. Uneori ma satur, alteori imi doresc sa continue la fel, azi ma simt din alt film. Pornirile unui mascul alfa sunt greu de infrant prin bariere sau piedici de orice fel. Simbioza perfecta intre libertate si constrangere este data de ... iubire. De orice fel, poate si aia de sine. 

Ma complac intr-un fotoliu imens incercand sa citesc: Iubirea fata de aproapele - de Pascal Bruckner. Sirpos, s-atat! Imi arunc privirea spre ecranul telefonului, iar monotonia serii e spulberata din cateva replici. 

In seara asta ma voi racori incendiar. Trebuie! Deja le-am pus "pas" la doi, iar laba nu era o optiune. As putea sa ii spun si lui, dar aroganta si paranoia lui, usor exagerata, ma starnesc sa continui. Stabilisem locul, stabilisem ora, dar nu stiam aproape nimic despre el. 
Nu ma grabesc, ba din contra, imi propun sa renunt si sa ma intorc. Am o ezitare. Ceva imi spune sa-mi continui drumul. Totul in jurul meu e patruns de-o bezna apasatoare. O luminita slaba palpaie undeva in departare. Farurile masinii bat in acest moment direct pe el. Are telefonul in mana si-mi trimite un mesaj. Mie, pentru ca ecranul iPhone-ului se lumineaza instantaneu. Am un mesaj nou dar nu-l citesc. Incetinesc si opresc in dreptul lui. E inalt, cu o freza aranjata, o barba de trei zile si al naibii de carismatic. Tresare in momentul in care ii spun ferm: 
- Salut, am ajuns! Haide, urca! 
Ferm si foarte sigur pe el se aseaza pe scaunul din dreapta. Niciun "eye-contact". Pornesc spre orizontul inecat in bezna noptii. Isi butoneaza telefonul degajand o lumina deranjanta in interior. Tace si el, tac si eu. Cred ca tacerea asta e doar o smecherie inventata ca sa nu ne pierdem in discutii inutile. Trebuia sa stiu macar cum il cheama. Ii intind mana:
- Robert!
Un moment lung de ezitare. Parca l-am smuls din tubul de calatorie in care isi gasise un oarecare confort.
- Adi, incantat!
Eram convins ca nu era numele lui, dar nu protestez. Ii acord marja de confort de care are nevoie. E oricum pe un teritoriu strain. Isi arunca privirea prin toata masina.
- Sper ca nu ai camere!, imi spune cu o voce puternic afectata.
- Nu, n-am asa ceva in masina, dar mi-ai dat o idee.
Il mai relaxeaza tigara din care trage cate-un fum sporadic. 
- Ia-o pe aici la stanga, pare destul de linistita zona si izolata.
Ii ascult indicatiile. Tremur desi incerc sa par foarte sigur pe mine. Atitudinea lui ma excita pur si simplu. Opresc motorul masinii si-i propun sa iesim afara. Imi plac noptile de vara tarzii. Racoarea va fi aliatul nostru.





Ma indrept spre el, ii cuprind capul intre palmele mele si incep sa-l sarut. Un gest neasteptat, este luat total prin surprindere. La dracu, sunt prea excitat sa mai astept.
Nu-mi pot dezlipi buzele de-ale lui. Nu-mi pot scoate limba din gura lui. Nu pot sa ii dau drumul din stransoarea bratelor mele. Saruta uimitor. Divin. Mainile mele ii mangaie spatele, fundul, tragandu-l cat mai spre mine. Nu mai era niciun milimetru liber intre noi. Se auzeau doar atingerile buzelor noastre. Muscaturile tandre si fosnetul hainelor. I-as da aurul olimpic pentru cum saruta. Incerc sa imi revin, sa-l privesc mai cu atentie. Imi deschid ochii si vad chipul lui tanar prins in lianele celui mai senzual sarut. Are ochii inchisi. 
Energia sexuala a trupurilor noastre ne invadeaza pe amandoi. Parca suntem pe-un altar al sarutului, si realizez repede ca nu sunt o divinitate ci mai degraba o ofranda. Acum el este zeul. Sarutul continua concomitent cu miscarea rapida a palmelor peste trupurile noastre. 
Brate zvelte care strang fese ferme, doua puli erecte care urla sa fie eliberate din inchisoarea jeansilor...totul e redus la tacere. Sarutul are intaietate. Nevoie de a atinge buzele lui, nevoia de-a se juca cu limba peste buzele mele, nevoia de-a i le musca, sunt ofrande oferite zeului sarutului.

Nu ma pot controla si-l proptesc de masina. Avem nevoie de tot echilibru posibil. Tremuram amandoi, dar nu-mi dau seama, daca e de placere, de atata pasiune, sau de la apogeul in care este dus sarutul nostru. Adi poate oricand pretinde ca este masterand in sarut. Sau doctorand, ce mai conteaza. Baiatul asta a reusit dintr-un sarut "infit" de lung sa ma faca sa tremur.

Il tin lipit ferm de masina si cu greu reusesc sa ma smulg din amestecul frenetic de buze si limbi. Incep sa-i sarut gatul, coborand usor spre abdomen. I-as musca fiecare centimetru patrat de placere. O pula erecta astepta momentul sublim al contactului cu buzele mele. 
Povestea a inceput simplu. 

(va urma)