luni, 25 august 2014

Inocenta pacatului



Saruturi, deloc nevinovate, mai degraba o chimie a buzelor stranse, lipite, deschise ca o gaura neagra, aspre, netede, dulci ca ca un desert din vitrina celei mai frumoase cofetari. Buze muscate sau linse. Sangerii sau pe punctul de-a sangera, pastrand amprenta dintilor. Buze. Doar atat.
Buzele sau totul incepe sau se termina cu primul sarut.

Ma simt de parca as fi gustat din fructul oprit. Eu si Adam inventand preludiul pacatului originar.
Sta buza-n buza cu mine. Isi inchide si ochii. Cunoaste senzatia si se lasa prada ei mai devreme decat ar fi trebuit. Deja era un fake.
Limba mea isi face cu usurinta loc in gura lui. Il simt letargic. Accepta un joc al limbilor din care nu intelege nimic. Un alt esec imi spun in mintea mea, in schimb este grabit sa faca altceva. Are pula sculata, presand puternic jeansii. Cel putin stiu ca-i place.

Sarutul cunoasterii a degenerat in imperechere, iar limbile s-au incolacit una dupa alta. Ii cuprind capul in palme si incerc sa-l sufoc cu saruturile mele. Mi s-a sculat si mie. Actul de dominare in sine mi-a declansat o revolutie a hormonilor.  Devin mai ferm.
Hormonii au vorbit intr-un limbaj inteligibil intr-o sintaxa carnala eliberata nu de Babel ci de Sodoma si Gomora. Urmeaza sa-l fut, sa-i dau muie, si eventual sa-l sug. O sa-l fut la fel de dur precum il sarut.

Imi intorc capul si-i vad icoana pe perete.. Astazi Iisus este primul voyeur al Universului. Ne priveste pe amandoi de pe peretele alb cu niste ochi cam reci. Ce dracului cauta el sa se afiseze pe peretii aventurilor mele? Imi tot spun de ani de zile ca nu ma mai fut in case straine. Cu nimeni, dar nu reusesc sa ma abtin.

Adam nu observa momentul meu de distragere dar continua sa geama, desi nu inteleg de ce!
L-am  intors cu spatele la mine si l-am dezbracat incet. L-am si mangaiat intre fese cu mana dreapta. Era proaspat epilat. Cu cea stanga ii frecam pula. Avea capul dat pe spate, se sprijinea pe umarul meu. Nu intelege ce ii fac, dar gemea..

Il intreb ceva dar linistea camerei imi inghite cuvintele. Il fut acolo. In picioare. Nu stiu daca imi place sau nu. In fata noastra este icoana. Oare lui ii este  rusine, sau nu.
A terminat repede. Mi-a umplut palmele de sperma. Continuam sa-l frec pentru ca eu inca nu terminasem. Un futai cap coada in picioare. Ma excita sa vad si sa simt sperma partenerului.
Il aplec putin in jos ca sa am un punct de sprijin pe spatele lui.  Mi-o scot din el si dau drumul jeturilor de sperma pe spatele lui.

marți, 19 august 2014

Aroma sexului






Diminetile sunt preferatele mele. Pe vremuri, le iubeam la ore cat mai tarzii, acum mi le doresc cat mai matinale. Il simt cum se da jos din pat, ii aud pasii "tacuti" indreptandu-se spre bucatarie, pe semne urmeaza sa pregateasca cafeaua. Sunt de cateva zile la el si incepe sa-mi placa. Stie ca ador mirosul de cafea cand ma trezesc, si-i iubesc zambetul in timp ce-mi intinde cana de cafea. Imi este cumplit de greu sa deschid ochii, parca aveam nisip in ei. Cred ca stiu si de ce.
Imi intorc privirea intr-o parte, vad perna sifonata care inca mai pastra forma capului sau. O iau in brate adulmecandu-i mirosul. Sfarsesc intr-un oftat de placere.
N-am timp suficient sa ma bucur de aceasta stare de bine. Ii aud pasii, de data asta zgomotul este mult mai puternic, iar intr-o fractiune de secunda camera se umple de mirosul de cafea proaspat facuta.

- Ne trezim si noi azi, nu de alta, dar avem treaba!

- Azi mergem la piata, iar apoi gatim impreuna. Diseara mergem la un spectacol de flamenco.

-Mhhhh, cred ca glumesti. Sunt in concediu, de ce nu te duci singur si gatim dupa aia impreuna!

- Crezi ca daca azi noapte ti-ai bagat pula in mine, la propriu, astazi esti scutit de treaba?
- Hai, jos din pat!

Vag, imi aduc aminte de seara trecuta...

Abia apuc sa inchid usa ca ne aruncam unul asupra altuia ca doi masculi supraincarcati de atata testosteron. Imi musca buzele la fel de puternic, insistand la fel de mult pe buza de jos. Imi aduc aminte de cat de pasional putea sa fie. Imi transmitea si mie febra asta. Ma plimb cu degetele pe gatul

luni, 18 august 2014

People are strange

 




Costa Serena acostase pentru ultima oprire. Era Barcelona, the city of joy. Vizitasem deja Franta si Italia. Sunetul goarnei de andocare a fost alarma mea din acea dimineata. Coridoarele vaporului erau pline de agitatie. Intr-un fel ma deranja asta. Eram toate natiile pamantului pe acest vapor. Nu reuseam sa deslusesc o vorba. N-aveam nici puterea de-a ma concentra. M-am ridicat din pat si m-am dus sa ma pis. Ma gandeam in timpul asta la ce visasem, sau daca am visat. Ba nu, ma gandeam la Raoul Imi tineam ochii inchisi, ma enerva pula semi sculata in timp ce ma pisam, in plus aveam pofta si de-o laba matinala, sau mai bine nu, stiam ca urmeaza sa ma fut. Mi se intampla cand ma astept mai putin.

Ador Barcelona cu stradutele ei inguste, localnicii bronzati excesiv, curvele mai mult sau mai putin tupeiste. M-as contopi cu orasul asta. Ajung in Eixample, poate cea mai frumoasa zona a Barcelonei. Desi este dimineata soarele arde puternic. Stradutele freamata de voie buna. Ma simt fericit. Imi vine sa cant.

Raoul ma astepta la Federal Café. Este localul perfect pentru o cafea matinala. Barul, cam pustiu dimineata are un farmec aparte. Pe terasa deschisa se aflau Raoul si inca vreo trei-patru persoane. Instant toate privirile s-au indreptat spre mine, iar dintrele ele, zambetul larg al lui Raoul iesea cel mai tare in evidenta. Ne stiam de ceva timp, poate un an, poate mai mult. Vorbim rar, ne intalnim si mai rar, dar sunt convins ca niciunul dintre noi nu va uita prima noastra intalnire, Budapesta - in urma cu ceva timp

Stau intins pe pat, cu picioarele goale atarnate de marginea de lemn. Simt o usoara durere,