marți, 20 decembrie 2011

Dilema

Azi chiar nu stiu ce sa fac.

luni, 19 decembrie 2011

Si altii o fac, nu-i asa?

Ora 13, o ora total nepotrivita pentru orice altceva decât munca.

Ea: ...te futi?
Eu: Inca nu, dar imi fut creierii cu rapoartele tale.
Ea: Dar unde esti amore?
Eu: La birou.
Ea: Stii de ce nu am venit azi la birou?
El: C-ai baut azi noapte ca o scroafa, iar acum bolesti. M-au intrebat de tine si le-am zis ca ti-e foarte rau.
Ea: (razand) Partial adevarat. Pentru ca m-am futut cu barmanu' de azi noapte, si o' doamne ce pula are. N-ai visat la asa ceva de cand ai bagat prima pula in gura.
Eu: Si unde esti acum?
Ea: Eu in baie ma pis, iar el in pat, gol.
Eu: Femeieee!!! La hotel sau la el?
Ea: La hotel prostule.
Eu: Esti o curva depravata si nu te mai satura D-zeu de pula! Vino la birou ca e de munca ca la balamuc.
Ea: Dragule, azi nu vreau sa vad altceva in fata ochilor decat pula. Pula. Pula. Pula. Crezi ca numai tu esti talentat cu barmanii. (raazand...) te las, spor dragule. Urmeaza tura a doua.

...si nu a venit azi. Pisi, acest post iti este dedicat.

duminică, 18 decembrie 2011

Sex motion


Il asezasem pe burta. Era teribil de emotionat. Se fastacea parca dorind sa prelungeasca momentul. Ghinionul lui era ca pula mea zvacnea deja de cat de excitat eram. In sarutam incet pe gat, pe umeri, pe lobul urechii incercand sa-l destind, sa-l fac sa se relaxeze. Mi-am potrivit pula intre fesele sale, parcurgand usoare miscari circulare. Mi-a luat-o cu mana incercand s-o potriveasca el in dreptul ansului. N-a reusit. L-am mai "chinuit" in acest mod placut pret de cateva minute. Nu faceam altceva decat sa-mi frec pula de-a lungul feselor sale mimand un act sexual. Eram si eu deja nerabdator sa il fut. E adevarat, tot acest joc ma excita la culme si pe mine. Tensiunea sexuala dintre noi doi era la cote monumentale. Era timpul ...

Senzatia a fost coplesitoare. Presiunea pe care am exercitat-o asupra sfincterului stramt, dilatarea acestuia, momentul in care pula mea rigida si fierbinte a patruns inauntru, toate acestea l-au facut sa-si bage capul in perna muscand salbatic din ea. Tandru, il futeam cu miscari desprinse dintr-un "slow motion". Durerea ii disparea incet, incet. Il simteam arcuindu-se si totodata impingandu-si fundul spre mine. Vroiam mai mult, vroiam s-o simta pe toata, asa ca incet de tot mi-am impins pula la maxim in el. Cu-un suierat printre dinti si-a lasat capul pe spate, intorcandu-l usor spre mine. L-am muscat la fel de tandru de buze soptindu-i: "e toata in tine". N-a spus nimic, dar si-a reluat miscarile in timp ce strangea puternic din fese. Pula mea era prizoniera in acel fundulet, mai mult de atat gata sa explodeze. Am luat o pauza.

Mi-am scos-o din el si l-am intors pe spate. Daca as mai fi impins de doua-trei ori as fi terminat in el. Ii admiram pula sculata care pana acum fusese prizoniera, fiind lipsita de orice urma de atentie. Am inceput s-o ling de la baza pana la varf. Si-a ridicat fundul in sus scotand un oftat lung. In secunda urmatoare era deja la mine in gura. O pula de vis. Dimensiuni normale, dar perfect structurata. Punea presiune pe gatul meu sa intre cat mai mult. Era un soi de razbunare pentru ce-i facusem eu inainte, dar imi placea. Vroiam sa traiesc partida la maxim. L-am intins din nou pe burta. N-a obiectat deloc, de fapt cred ca de abia astepta. N-am reluat jocul, mi-am bagat-o direct in el. De data asta a intrat mult mai usor.

Miscarea convulsiva de du-te vino devenise mai rapida. Mult mai rapida. Dupa gemetele pe care le scotea tind sa cred ca ii placea la nebunie. Deja "il regulam" cu patima. Animalic as spune. Simteam cum ii ating cu coaiele bucile. Eram cu totul in el. S-a ridicat putin astfel incat sa-si duca mana la pula. Echilibrul parea destul de fragil. Renuntase. Eu continuam sa-l fut. As fi putut sa termin in el, sau pe bucile lui, sau pe spatele lui. L-am intors pe spate urcandu-ma pe pieptul lui. Primul jet de sperma iesise. S-a pierdut undeva prin pat. Urmatoarele erau pe fata lui. Pe buze. Pe obraji. Pe sprancene. Pareau sa nu se opreasca. I-am bagat capul pulii intre buze. Cu greu mai puteam suporta senzatia, dar voriam sa-i dau tot. O merita pe deplin. Am simtit ceva fierbinte pe spate. Inca unul, si inca unul. Eram doi "pompieri" care tocmai stingeau un foc camuflat intr-un orgasm fantastic.

Am cazut lat langa el. Mi-au trebuit cateva minute bune sa-mi revin. Am intins mana dupa telefon. Cinci apeluri nepreluate. E aproape sase dimineata. Probabil m-au cautat si m-au dat disparut. La fel cum am disparut eu din club.
- Eu cred ca dorm la tine.
S-a intors spre mine zambind:
-Aici in dormitor sau in sufragerie?
- Aici!

Am dormit la el. Si-am dormit foarte bine. Ne cunoastem de mai bine de 5 ani, dar il stiam activ convis. Ei bine, mai sunt si exceptii. Probabil vodca, whisky-ul si clubul sunt de vina. Iar Ardealul ramane "the best".

sâmbătă, 17 decembrie 2011

Just Cesaria ... diva desculta

...s-a dus.

Ausente


Daca ati vazut filmul Plan B al lui Marco Berger in mod sigur o sa va placa si Ausente (Absent).
Sebastiano este un profesor de liceu si antrenor de inot a carui viata normala este data peste cap in momentul in care apare in peisaj Martin. Un film despre obsesia sexuala portretizata cu un realism terifiant. Cum sa rezisti tentatiei, cand sa cedezi si mai mult de atat cum sa creezi intrigile. Coloana sonora e pe masura.Merita vazut.

Finding Mr Wright

Ca tot e sambata seara, merge un film. Recomandarea de azi este Finding Mr Wright. O comedie usoara despre relatiile dintre prieteni, despre cum sa agati. Ideea de baza ar fi: baiatul se intalneste cu fata. Baiatul o ajuta pe fata. Fata la randul ei il ajuta pe baiat sa-l cucereasca pe-un alt baiat. Restul e doar zambet si placere. O comedie de sambata seara despre gay si prietenele lor. Dialogurile sunt absolut savuroase.
Mai multe despre film aici, iar trailerul mai jos.

Colectionand clipe


Trecand prin Sighisoara, inevitabil am remarcat pensiunea de pe colina. Acolo, in locul acela frumos am petrecut un weekend incendiar cu Piciul. N-am sa uit weekendul ala, la fel cum n-am sa-l uit nici pe cel din Belgrad.
Piciul era un copil cand l-am cunosc. Un copil frumos, care se deschidea unei lumi nu tocmai asa cum si-o imagina el. Mi-a daruit momente frumoase, mi-a daruit clipe de senzatie, si nu in ultimul rand un strop din inocenta pe care candva am avut-o cu totii. In schimb a primit mult mai putin decat a asteptat.

Am ales Sighisoara pentru ca era aproximativ la jumatatea drumului dintre noi. Am ales vila de pe colina pentru ca ne oferea o panorama superba asupra Sighisoarei. L-am ales pe el  pentru ca simteam ceva pentru el. A fost acea pasiune intre noi care face diferenta dintre sex si dragoste. Faceam dragoste cu Piciul. Imi placeau stangaciile lui, nesiguranta pe care o avea si nu in ultimul rand faptul ca era preocupat ca eu sa fiu satisfacut. Faptul ca e skinny si-are o piele atat de fina ma innebunea. Nu conteneam sa-l ating, sa-l trag spre mine in timp ce pula mea executa miscari de du-te - vino in el. Funduletul lui era pur si simplu demential. Iti ofera niste fiori pe care cu greu ii poti controla. Ne-am iubit in toate pozitiile. L-am umplut de sperma mea pe care i-am oferit-o cu generozitate in acel weekend.

Sunt intr-o camera de hotel si ma gandesc la el. Am aterizat nocturn unde diurn nici nu imi inchipuiam. As mai repeta odata un weekend cu Piciul la Sighisoara. Mi-e dor sa mai simt placerea aia perversa cand isi strange fesele in timp ce intru si ies din el. Sa ejaculez in el, iar sperma lui sa-mi tasneasca direct pe fata concomitent cu orgasmul meu. Sa adormim impreuna uitandu-ne poate din nou la ...Dorian Gray.

vineri, 16 decembrie 2011

Inocent si tentant


Craciunul, Revelionul, sarbatorile de iarna, colindele si telefoanele de "la multi ani". Urarile de bine, de sanatate, mancare in exces, bautura asisderea. Nasterea Domnului comemorara pana si de cei mai mari atei. Sfintii imi provoaca o stare de lehamite. De fapt nu, chiar ma lasa rece, dar imi vine cheful sa ma fut.

Astazi in metrou am auzit o replica fantastica: "ce fututa e lumea asta". Nu zau, azi noapte am futut in draci. Aveam aseara un chef sa fut, sa sug sa fiu supt, sa beneficiez pana si de transfuzii de sperma. Magnific.
Nu-mi ies din cap cuvintele liceanului de la metrou ... si ce-am facut eu aseara.


20:00 Primul a fost ospatarul. Ii datoram ceva mai bun. La ultima partida n-am fost tocmai in apele mele. A venit pe la 8 la mine. De cum a intrat pe usa am inceput sa-l sug. L-am lipit de perete si i-am zis: "nu scoti o vorba."
Era contrariat. Imi place sa vad si sa simt cum o pula flasca prinde "putere" si volum la mine in gura. Singurul lui minus este ca se termina foarte repede. In schimb imi place ca se umezeste instant. Mi-o frecam ca o mana, pregatindu-mi-o sa-l fut. Terminase pe fata mea. I-am lasat pula la fel de "curata" pe cum i-am gasit-o. Momentul ejacularii a fost epic. I s-au inmuiat picioarele. Tremura. L-am ridicat si l-am intors cu fata la perete. Vroiam un futai pe repede inainte. Sa-l fut acolo in  hol. Si-a departat putin picioarele facandu-mi loc sa intru. Nu mai am timp de preludiu, i l-am oferit prin blowjob-ul pe care i l-am facut. Statea drepti ca-n front luand-o pe la spate. Imi place sa-l mangai pe piept cand il fut. Are o piele foarte fina si placuta la atingere. Gemea incet, iar in acelasi timp si-o freca. L-am umplut de sperma. Spatele si funduletul lui bombat erau acum insamantate de mine. E ca o cauterizare chirurgicala fututul asta. El ejaculase a doua oara. Ii vedeam stropii de sperma pe jos. Mi-am ridicat jeansii deplin satisfacut cautand cu privirea mopul.
Am mai stat putin de vorba, aiurea. I-am spus ca nu vreau sa ne stabilim planuri de-a ne vedea, sa lasam totul sa fie spontan. Telefonul e o inventie pe care merita s-o folosim.

miercuri, 14 decembrie 2011

Amintiri dintr-o viata frumoasa

As fi vrut sa spun: "mi-a venit sa iubesc", "el este cel care ma face sa ma simt fericit", sau alte cuvinte fara sens. Pur si simplu, asa din senin. Nu e deajuns sa adormi cu cineva in brate. Trebuie sa simti ca pe langa acea mana care te curpinde, mai esti invaluit si de altceva. Cred ca sufar de o blazare chinuitoare. Momentul e si foarte prielnic. Spuneam de blazare, e acea blazare a bautorului de cafea fara tigari, a curvei cinstite care n-are parte de pula. Cu cat se apropie mai mult sarbatorile, cu atat mai indispus sunt.

L-am sunat. Ospatarul meu a venit si l-am futut. Dar parca n-a fost la fel. Nu-mi plac comparatiile desuete. A fost un fel de ciorba reincalzita. El n-avea nicio vina. Ba din contra, a dat tot ce-a avut mai bun din el. Eu in schimb eram absent. Absent total si poate deloc motivat. Ma gandeam la vara, la nisipul din vama, la Piciul, la Patratel la toti cei cu care m-am futut si de care imi aduc aminte. Semana cu sarbul din Belgrad. Hmm, misto partida. I-am simtit intr-un final stropii de sperma pe pieptul meu. Deloc inspirat l-am intrebat: "ai si terminat?" Remarcase absenta mea. M-am chinuit efectiv sa termin. Simtea si el asta. A inceput sa mi-o suga. Cu un efort care-n alte cazuri nu era necesar terminasem si eu. A fost un altfel de orgasm. Unul cersit parca.
A ramas sa doarma la mine. Afectuos, m-a luat in brate. Si-a intis bratul drept peste mine, cuprinzandu-ma cu el. Ma uitam la perete imaginandu-mi-l in diverse culori. Adormisem.

M-a trezit zgomotul unei cani cazute in ghiuveta. De foarte mult timp n-am avut parte de asta ceva. Cafeaua sa fie gata cand ma trezesc, chiar daca de data asta era oarecum fortata trezirea.
- Scuze, scuze, scuze, n-am vrut, dar mi-a alunecat din mana. Ti-am pregatit cafeaua.
E ceva ciudat cu mine. Poate c-am innebunit, poate e doar sfarsitul unei ere, poate... nu stiu. Ar fi fost frumos sa-i multumesc, dar n-am avut puterea s-o fac. Oricum, nu sunt prea vorbaret dimineata.
- Ai iesit foarte frumos in poza asta.
- Multumesc, esti un dragut.
Lipsesc iarasi din peisaj, poate m-am integrat in poza pe care el o admira. Simt ca ceva nu este intr-adevar in regula cu mine. Imi place si nu imi place.
-Daca ai chef, vino diseara pe la bar si vedem ce facem dupa aia.
-Ok.

Afara e soare. Cred c-am sa fac o plimbare. Sunt oarecum trist iar starea asta nu-mi place. Oamenii cand sunt tristi au tendinta de-a se uita in oglinda. Si cad ucisi intr-un final de imaginea pe care-o vad.

luni, 12 decembrie 2011

Sarbatori


Urasc decembrie. Detest sarbatorile, nebunia pe care o declanseaza acestea. Sunt sictirit de colinde pana peste cap, m-am saturat de ele ca ursul de miere. Aud si-n pula ca leru-i ler. In fiecare an "mosul" vine, da o muie, ia o pula in cur si pleaca. Renii lui se comporta ca niste proxeneti.

Nu stiu de ce, dar parca ma fut mai "rece" in decembrie. Ma inhiba sarbatorile.
Aseara m-am vazut cu unul. L-am luat cu masina de la Dristor. Frumusel. Melodia telefonului lui era o colinda. Pula mea. Mi s-a luat de orice sex cu el. Ca un cadou de consolare m-am hotarat sa-i fac o laba.
I-am zis sa-si scoata pula din pantaloni sa i-o vad. Se uitase rusinat la mine.
- Hai, scoate-o odata!
A scos-o. Timid de tot. Am inceput sa i-o frec. I se sculase incet incet.
- Dar nu ti-e frica aici in masina?
- Cati ani ai zis ca ai?
- 19
-OK, nu mi-e frica!
Continuam sa i-o frec. As fi pus radioul pe trinitas dar nu stiam frecventa.
S-a umplut de sperma. La fel si palma mea dreapta, noroc cu servetelele umede din torpedou.

Dimineti excitante

Sunt in centru. E un local dragut unde mai obisnuiesc sa-mi beau cafeaua. Are doar 4 mese, dar este fara discutie preferatul meu. Poate concura oricand cu o cafenea vieneza. Nu m-au platit sa le fac publicitate, deci n-am s-o fac.

Intamplator, ospatarul de aici este un fost "fucked victim". Incercam sa-mi aduc aminte ce-am facut cu el, cand m-am futut cu el si mai mult de atat, ce dracu cauta el aici? "Cupidon" in cazul nostru a fost batranul romeo. Cred c-au trecut cateva luni.

L-am agatat intr-o dimineata devreme. A venit la mine direct de la munca. Era intr-un costum negru cu camasa alba. Admit, am un fetish cu cei imbracati intr-un costum. Ma excita pe de-o parte, dar n-apuc sa ma bucur foarte mult de aceasta stare. Hainele n-au stat pre mult pe el. Un dus rapid impreuna, un preludiu umed sub apa, iar apoi in pat la sex. Nici pasional, nici tandru. Salbatic. Tin minte ca-l futeam aproape violent. Imi proptisem pula in funduletul lui, luandu-l pe la spate. Cu o mana ii trageam capul pe spate sa-l pot saruta, iar cu cealalta ocazional i-o frecam. Are o pula destul de groasa. Nu lunga, dar groasa. Imi aduc aminte ca prima data a terminat la cateva secunde dupa ce-am inceput sa-l fut. E o adevarata masina de facut sex, sau cu alte cuvinte sta in pula foarte bine. Ii admir pe cei care rezista sa mai fie fututi si dupa ce termina. El rezista. Foarte bine chiar, plus ca pula ii ramasese intr-o stare flasca-sculata. La primul numar am terminat in gura lui. Innebunesc de placere cand vad o fata plina de sperma. Ador sa intind acea sperma cu degetul pe buze, iar apoi sa le sarut. La urmatorul numar m-a calarit. Eram intins pe spate, iar el deasupra mea. Imaginea pulii mele intrand in el e senzationala. O iubesc. E printre pozitiile preferate. Stropii lui de sperma mi-au sarit direct pe piept, iar unul dintre jeturi pe barba. Continuam sa-l fut. Magistral! Am terminat la un moment dat in gura lui.
Rememorand partida mi se sculase pula. Stiu ca ar fi trebuit sa-l mai sun, sa-l mai chem la o alta partida. N-am facut-o.

Intr-un final m-a recunoscut:

- "Stii, trebuia sa ma suni. Am tot asteptat telefonul tau."

Sincer, ramasesem putin uimit, nu neaparat de faptul ca m-a recunoscut, dar chiar a facut si primul pas. Ma gandeam la diverse lucruri: oare mi-a scuipat in cafea, oarea a pus si sare in ea, sau poate doar a inobilat laptele. Acum ramanea doar sa-mi spuna: "dintre toate cafenelele din Bucurestiul asta, de ce ai intrat tocmai intr-a mea?"



S-a aplecat deasupra mesei astfel incat sa ajunga cat mai aproape de fata mea. Cat tupeu! Viata incepe cu o revelatie si clar se termina cu o certitudine.
Cu un zambet absolut fermecator mi-a spus:
- "Asta e numarul meu, sper ca de data asta sa-l folosesti, iar cafeaua e din partea casei!"

Am de gand sa-l folosesc diseara.