marți, 9 noiembrie 2010

Contur de buze



...si da, luasem o pauza. Nu din futut, doar din scris. E atat de linistitor ceea ce traiesc acum. As vrea sa cred ca fac o alegere, dar n-o fac eu. Nu pot sa aleg nici macar sa rad. Nu pot sa aleg, accept liberul arbitru.


Ma gandesc cat de "bolnav"pot sa fiu. Sa continui sa ma fut cu un om pe care-l indragesc foarte mult, dar totusi sa-l tin la distanta. Din nou. Un serial care nu se mai termina. As vrea atat de mult sa sterg totul si s-o iau de la zero. Prea ... imposibil. Mai mult sau mai putin pe fiecare i-am "iubit", intr-o forma sau o nuanta inteleasa doar de mine. Nici n-as avea pretentia s-o inteleaga altcineva.

Pe el il "iubesc"altfel, poate cursiv si nelinistit, cu-o frica crunta de-a il lasa sa se apropie. Daca nu l-am lasat pe Patratel, pe Piciul, nici pe Confidentul, n-am sa-l las nici pe el.


Paradoxal emana mai multa sexualitate decat m-am asteptat. Daca la primele date-uri, sex date-uri mi se parea usor ... stingher, retinut, ca sa nu spun "cam frigid" acum e de nestapanit. Isi joaca cartile la fel ca mine, isi pune pula la bataie la fel ca mine. Imi place cum tremura in pula atunci cand il fut, imi place cand termina iar nenumaratele jeturi imi ajung direct pe fata. Sexual e one of the best. De altfel poate fi, doar are cu 2 - 3 ani mai mult decat cm in pula.

Mi-am dorit foarte mult sa ma futa. Nu exista astfel de ocazii prea des. A facut-o bine, nesperat de bine, a stiut sa fie si tandru si ferm, delicat si usor brutal.


Imi place cum ma priveste, are o privire pe care n-am mai vazut-o la nimeni. Calda, patrunzatoare, gingasa si nevinovata. Ii "vad"privirea chiar si atunci cand am ochii inchisi, il simt ca se uita la mine, iar in secunda urmatoare degetul lui aratator imi atinge buzele, usor ... timid ... continuand un desen imaginar pe fata mea care va lua forma unei guri la final. O gura flamanda sa-l sarute, muscand usor din buzele lui.


Dar nu la asta se rezuma totul, e ceva mai mult de atat. Pe harta date-urilor mele e inca un episod care nu va avea un happy end. Nu sunt eu omul pe care-l asteapta, dar sunt omul care l-a "calit"in dezamagirea iubirii.

Dar poate ... da, as putea sa-l iubesc.